Σερέλης: «Μας το χρωστούσε η ιστορία του μπάσκετ» (vid)

Gazzetta team
Σερέλης: «Μας το χρωστούσε η ιστορία του μπάσκετ» (vid)

bet365

Ο Χρήστος Σερέλης πετούσε στα... σύννεφα! Χαρακτήρισε τη νίκη του Λαυρίου επί του Παναθηναϊκού ως τη μεγαλύτερη στην ιστορία της ομάδας!

Μετά την ΑΕΚ, το Λαύριο επιβλήθηκε και του Παναθηναϊκού! Με τον προπονητή των νικητών Χρήστο Σερέλη να κάνει λόγο για... χρωστούμενα από την ιστορία. «Έξι χρόνια εδώ δείχνουμε ένα πρόσωπο που αρέσει στον κόσμο. Μας το χρωστούσε η ιστορία του μπάσκετ. Όχι τη νίκη. Μας είχε πάρει κάποια πράγματα με λάθος τρόπο».

Ο Σερέλης εξήγησε στη συνέχεια: «Παίζουμε πολύ καλά, όλοι έχουμε γούρια, αλλά αυτή η εμφάνιση ήταν απίστευτη. Δεν έχω λόγια. Ορισμένα πράγματα εξηγούνται, αλλά η ψυχή, η καρδιά και ο τρόπος που δουλέψανε τα παιδιά, ειδικά στο 2ο ημίχρονο, είναι εκπληκτικός. Είναι η θέληση που δείχνουνε ακόμη και στις προπονήσεις. Περιττό να το πούμε ότι είναι η μεγαλύτερη νίκη και εμφάνιση που έχουμε κάνει ποτέ. Παίξαμε επιθετική άμυνα. Είμαστε από τις κορυφαίες ομάδες στα κλεψίματα. Μας δόθηκε η ευκαιρία να βγάλουμε τρομερή ενέργεια, Δώσαμε πάνω από το 100% των δυνατοτήτων μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα