Κουζέλογλου: Ρεκορ καριέρας με 15 ριμπάουντ

Κουζέλογλου: Ρεκορ καριέρας με 15 ριμπάουντ

Gazzetta team
Κουζέλογλου: Ρεκορ καριέρας με 15 ριμπάουντ

bet365

Ο Γιάννης Κουζέλογλου έκανε θραύση στα ριμπάουντ κόντρα στον Κολοσσό, όπου μάζεψε 15 και έκανε ρεκόρ καριέρας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ για τον Γιάννη Κουζέλογλου

Ο Γιάννης Κουζέλογλου έδωσε συνέχεια στο σερί των εξαιρετικών εμφανίσεων του, έχοντας για έβδομο διαδοχικό παιχνίδι διψήφιο αριθμό ranking, για έκτο διαδοχικό παιχνίδι διψήφιο αριθμό πόντων και για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι double-double.

*Ο φόργουορντ του Άρη είχε 13 πόντους και 15 ριμπάουντ και φτάνοντας στο double-double για τρίτη φορά -είχε ανάλογη επίδοση κόντρα στον Προμηθέα και την ΑΕΚ- ανέβηκε στην κορυφή της σχετικής λίστας της φετινής Basket League, φτάνοντας σε αυτήν τον Τζέιμς Ουέμπ της Λάρισας Bread Factory. Με αυτό οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν τη θεσσαλική ομάδα στην αντίστοιχη λίστα έχοντας πλέον τέσσερα double-double.

*Ίσως ακόμη πιο σημαντικό σε στατιστικό επίπεδο, είναι το γεγονός ότι σημείωσε ρεκόρ καριέρας με τα 15 ριμπάουντ που μάζεψε. Η προηγούμενη καλύτερη επίδοση του Κουζέλογλου ήταν τα 14 ριμπάουντ που είχε στην 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος 2016-17 ως παίκτης του Απόλλωνα Πάτρας και πάλι κόντρα στον Κολοσσό!

*Τα 12 από τα 15 ριμπάουντ του τα μάζεψε στην άμυνα, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της φετινής Basket League αφού την ίδια επίδοση είχε ο Βασίλης Καββαδάς στην πρεμιέρα του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα