Κουζέλογλου: «Να διαχειριστούμε κούραση και απουσίες»

Gazzetta team
Κουζέλογλου: «Να διαχειριστούμε κούραση και απουσίες»

bet365

Ο Άρης αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (20/12, 17:00) και ο Γιάννης Κουζέλογλου αναφέρθηκε στις δυσκολίες που καλούνται να ξεπεράσουν οι Θεσσαλονικείς ενόψει του αγώνα με την «Ένωση».

Αναλυτικά όσα έγραψε στο esake.gr

«Καλησπέρα σε όλες και σε όλους. Προερχόμαστε από την πρώτη μας φετινή εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Λάρισα. Είμαστε χαρούμενοι που την πετύχαμε, όμως πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια, έχοντας το κεφάλι κάτω και συνεχίζοντας τη σκληρή δουλειά, γιατί μόνο έτσι θα μπορούμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Αντιμετωπίζουμε στον τέταρτο συνεχή εκτός έδρας αγώνα, σε διάστημα 12 ημερών την ΑΕΚ, η οποία είναι μια πολύ καλή ομάδα και δεν βρίσκεται τυχαία μόνη στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και μάλιστα αήττητη.

Εμείς από την πλευρά μας, θα πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση των συνεχόμενων αναμετρήσεων, το γεγονός ότι δεν διαθέτουμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μας για να προετοιμαστούμε, επειδή τα παιχνίδια είναι πολύ κοντά το ένα με το άλλο, αλλά και τις απουσίες που θα έχουμε.

Αυτό σημαίνει ότι όσοι κληθούν να αγωνιστούν, θα πρέπει να δώσουν ό,τι έχουν, ώστε να προσπαθήσουμε να καλύψουμε όσο γίνεται αυτά τα κενά. Ακόμη πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να βγάλουμε ενέργεια και να διεκδικήσουμε έτσι τις πιθανότητες που έχουμε για τη νίκη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα