Άρης: Η συζήτηση Αρβανίτη-Καμπερίδη (δείχνει ότι) οδηγεί στην παραμονή του

Άρης: Η συζήτηση Αρβανίτη-Καμπερίδη (δείχνει ότι) οδηγεί στην παραμονή του

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Η συζήτηση Αρβανίτη-Καμπερίδη (δείχνει ότι) οδηγεί στην παραμονή του

bet365

Ευρεία συζήτηση έγινε σήμερα μεταξύ Λευτέρη Αρβανίτη και Σάββα Καμπερίδη για την παραμονή του τελευταίου στην τεχνική ηγεσία με την προϋπόθεση βελτίωσης της λειτουργίας του αγωνιστικού τμήματος.

Πριν τη συνάντηση των δύο ανδρών, η ΚΑΕ Άρης κατέβαλε στους παίκτες το σύνολο των οφειλών έως και τον μήνα Οκτώβριο, ενώ χρήματα έναντι των οφειλών εισέπραξαν και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου. Παράλληλα, η διοίκηση δεσμεύτηκε για πληρωμές εντός των επόμενων 20 ημερών. Σε πρώτη φάση, βελτιώθηκε το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας έπειτα από μια εξαιρετικά δύσκολη εβδομάδα στη διάρκεια της οποίας οι παίκτες είχαν στείλει τελεσίγραφο με καταληκτική ημερομηνία τον εκτός έδρας αγώνα (20/12) με την ΑΕΚ.

Πάμε στον Σάββα Καμπερίδη. Ο 42χρονος τεχνικός εξέφρασε την πρόθεση παραίτησης λίγες ώρες πριν το τζάμπολ με τη Λάρισα και μάλιστα ενημέρωσε για τις προθέσεις του και τους ίδιους τους παίκτες. Γι’ αυτόν τον λόγο πραγματοποιήθηκε σήμερα (17/12) συνάντηση μεταξύ του Λευτέρη Αρβανίτη με τον Σάββα Καμπερίδη. Η διοίκηση της ΚΑΕ στηρίζει τον Θεσσαλονικιό προπονητή κι όπως έχει σημειώσει το gazzetta.gr, δεν μπήκε σε διαδικασία συζήτησης με κάποιον άλλον τεχνικό έπειτα από τις ήττες με Λαύριο και ΠΑΟΚ.

Στη διάρκεια της συνάντησης, ο Σάββας Καμπερίδης στάθηκε σε πράγματα που απαιτείται να γίνουν ούτως ώστε να βελτιωθεί η λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος. Από την καθημερινότητα της ομάδας μέρος της οποίας έχει επωμισθεί και ο ίδιος, έως το τεχνικό επιτελείο όπου αυτή τη στιγμή (σε ρόλο άμεσου συνεργάτη) βρίσκεται μόνο ο Βαγγέλης Σπυρίδης. Εν τέλει, στις επόμενες ημέρες θα γίνει προσπάθεια ούτως ώστε να γίνουν πράγματα τα οποία θα έπρεπε ήδη να είχαν γίνει και ο Σάββας Καμπερίδης δείχνει να εγκαταλείπει τις σκέψεις παραίτησης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα