Άρης: Κρίνεται το μέλλον του Καμπερίδη

Άρης: Κρίνεται το μέλλον του Καμπερίδη

Gazzetta team
Άρης: Κρίνεται το μέλλον του Καμπερίδη

bet365

Η συνάντηση του Σάββα Καμπερίδη με τα μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης θα καθορίσει το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μετά τη νίκη επί της Λάρισας, ο Σάββας Καμπερίδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο παραίτησής του από την τεχνική ηγεσία του Άρη. Για την ακρίβεια, ρωτήθηκε για το αν ευσταθούν οι πληροφορίες που τον θέλουν να έχει αποφασίσει την αποχώρησή του, δεν θέλησε όμως να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το παραμικρό στον δημόσιο λόγο του. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πάντως ότι πριν τον αγώνα με τη Λάρισα, ο 42χρονος τεχνικός δεν έκρυψε την πρόθεση παραίτησή τους σε συζητήσεις που είχε με τους παίκτες.

Επί της ουσίας, όλα θα κριθούν στη διάρκεια της σημερινής (17/12) μέρας και στη συνάντηση που προβλέπεται να έχει με τα μέλη της διοίκησης. Το ζήτημα έχει να κάνει με τις συνθήκες που επικρατούν στην ομάδα, την οικονομική ασυνέπεια και το κλίμα που δημιουργήθηκε λόγω αυτής. Οι διοικούντες δεσμεύτηκαν ότι μέσα στις επόμενες 24 ώρες θα προχωρήσουν σε πληρωμές και θα καλύψουν υποχρεώσεις τουλάχιστον έναν μήνα.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα