Άρης: Ανοικτό το ενδεχόμενο παραίτησης Καμπερίδη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Ανοικτό το ενδεχόμενο παραίτησης Καμπερίδη

bet365

Ο Σάββας Καμπερίδης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του από τον πάγκο του Άρη μετά τη νίκη επί της Λάρισας

Ο προπονητής του Άρη μίλησε στην ΕΤ3 έπειτα από τη νίκη της ομάδας του στη Λάρισα και υποστήριξε ότι… «ακόμη και στις δύσκολες στιγμές δεν παρατήσαμε το παιχνίδι αλλά συνεχίσαμε να προσπαθούμε. Για να κερδίσεις εκτός έδρας, πρέπει να βάλεις και τα μεγάλα σουτ κι εμείς τα βάλαμε. Τα παιδιά έδειξαν την προσωπικότητά τους, έδειξαν ότι τη διαθέτουν, έδωσαν και την ψυχή τους».

Για την επόμενη μέρα της ομάδας, απάντησε: «Η ομάδα έχει τρεις νίκες, είναι σημαντικό ότι κέρδισε εκτός έδρας παιχνίδι έπειτα από δύο χρόνια. Αυτή τη στιγμή ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια να κοιτάει πολύ μπροστά, πορεύεται μέρα με τη μέρα. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα και το ξαναλέω ότι δεν έχουμε το περιθώριο να κοιτάμε πολύ μπροστά πέρα από το επόμενο παιχνίδι. Έχουμε πολλούς τραυματισμούς. Δεν έπαιξε ο Μιλόσεβιτς, χτύπησε και ο Ντραγκίτσεβιτς που είναι σημαντικοί παίκτες. Πρέπει να γιατρέψουμε τις πληγές μας».

Ρωτήθηκε και για το αν υπάρχει σκέψη να παραιτηθεί και απάντησε πως τόσο καιρό δεν έχει πει τίποτα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως δεν θέλει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει.

«Είναι κάτι που θα το συζητήσω με τη διοίκηση», είπε στο τέλος.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα