Μοιράστηκε στα δύο το βραβείο του MVP της εβδομάδας!

Gazzetta team
Μοιράστηκε στα δύο το βραβείο του MVP της εβδομάδας!

bet365

Οι Ντάνι Αγκμπελίς του Προμηθέα Πάτρας και ο Τζέρι Σμιθ της Λάρισας είναι οι δύο παίκτες που μοιράστηκαν το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της εβδομάδας στην Basket League.

Αμφότεροι συγκέντρωσαν από 26 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και βοήθησαν τις ομάδες του να φτάσουν στις νίκες κόντρα σε Κολοσσό και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και ο ΕΣΑΚΕ «δύο MVP of the Week ανέδειξε η προηγούμενη εβδομάδα της Basket League. Πρόκειται για τους Τζέρι Σμιθ της Λάρισας Bread Factory και τον Ντάνι Αγκμπελέζε του Προμηθέα!

Ο Σμιθ συγκέντρωσε 26 βαθμούς στο ranking (22 πόντοι με 11/11 βολές, 4/7 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 6 κερδισμένα φάουλ, 2 φάουλ εναντίον, 2 λάθη σε 25’ συμμετοχής) στην εκτός έδρας νίκη της θεσσαλικής ομάδας επί του ΠΑΟΚ στην εξ αναβολής αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League

Ο Αγκμπελέζε συγκέντρωσε και εκείνος 26 βαθμούς στο ranking (18 πόντοι με 4/6 βολές, 7/8 δίποντα, 6 ριμπάουντ, μια ασίστ, 3 κοψίματα, 5 κερδισμένα φάουλ, 3 φάουλ κατά και ένα λάθος σε 35’ και 53’’ συμμετοχής) στην εντός έδρας επικράτηση του Προμηθέα στην συνάντηση της 7ης αγωνιστικής με τον Κολοσσό H Hotels.»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα