Το… «ηλέκτροσοκ» που ζητείται επειγόντως!

Αντώνης Καλκαβούρας Αντώνης Καλκαβούρας
Το… «ηλέκτροσοκ» που ζητείται επειγόντως!

bet365

Ο Αντώνης Καλκαβούρας επιχειρεί τον απολογισμό της 7ης αγωνιστικής στην Basket League, εκτιμά ότι στο ΟΑΚΑ περισσότερο έχασε το Περιστέρι και λιγότερο νίκησε ο Παναθηναϊκός, πιστεύει ότι το υλικό του ΠΑΟΚ είναι για ξεκούραστη είσοδο στην 8άδα κι έχει υστερόγραφα για την επανάληψη του αγώνα των δύο «δικεφάλων»!

Η επιστροφή του Αργύρη Πεδουλάκη στο κλειστό του ΟΑΚΑ, απ’ όπου αποχώρησε πέρυσι τον Νοέμβριο (14/11) μετά την εντός έδρας του Παναθηναϊκού από την Άλμπα (105-106), αναμενόταν με περισσότερο «αλατοπίπερο» και σίγουρα με μεγαλύτερο ενδιαφέρον εντός παρκέ!

Θέλετε επειδή ο “Άρτζι” γνωρίζει πολύ καλά τον Γιώργο Βόβορα (επί σειρά ετών συνεργάτης του) αλλά και τους Έλληνες των «πρασίνων»… Θέλετε επειδή το Περιστέρι (4-3) νίκησε τους πρωταθλητές στο Super Cup και φέτος όχι μόνο έχει αθλητικό και ποιοτικό ρόστερ, αλλά επί το πλείστον επειδή νιώθει ότι μπορεί να μπει «σφήνα» στο δίδυμο του «τριφυλλιού» με την «βασίλισσα»…

Όλα αυτά βέβαια στην θεωρία, γιατί η απόστασή της από την πράξη αποδείχτηκε αρκετά μεγάλη! Σύμφωνα με όσα είδαμε στο παρκέ τουλάχιστον και απέναντι σε έναν αντίπαλο, που όχι απλά δεν είναι ο κραταιός και «τρομακτικός» Παναθηναϊκός των τελευταίων χρόνων και συνάμα δεν δείχνει και σε καλή κατάσταση μέσα στο γήπεδο.

Απ’ αυτή, λοιπόν, την άποψη, η ομάδα των δυτικών προαστίων παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων κι έχασε μία μεγάλη ευκαιρία, πετυχαίνοντας τους γηπεδούχους σε μία μέτρια βραδιά, με 14 λάθη (αρκετά), με 45% εντός πεδιάς και χωρίς κανέναν από τους συνήθεις πρωταγωνιστές τους σε καλό φεγγάρι! Φανταστείτε ότι πρώτος σκόρερ και καλύτερος παίκτης του «Εξάστερου» ήταν ο Μπεν Μπέντιλ (15π. & 3ρ. με 5/7 σουτ), τον οποίο εμπιστεύτηκε πρόπερσι ο Πεδουλάκης στην δυτική όχθη!

Κι αν ο Αργύρης σωστά παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του δεν μπορούσε να έχει τύχη με 23,8% στο τρίποντο, η ερώτηση είναι που πήγε η παραγωγικότητα των «κυανοκιτρίνων», που στα τέσσερα τελευταία ματς σκοράρουν 67,7 πόντους (σε 40 λεπτά αγώνα), έναντι των 75,3 στις πρώτες τρεις αγωνιστικές;

Καλό το σκεπτόμενο μπάσκετ και η αμυντική προσήλωση, αλλά τα αθλητικά και ποιοτικά ρόστερ θέλουν σκορ και από τα τρία τελευταία δείγματα του Περιστερίου σε Ελλάδα και Ευρώπη (0/3), βλέπουμε μία ομάδα που αγκομαχά να φτάσει τους 70 πόντους (μ.ο. 61,3π.) κι ένα σύνολο χωρίς ρόλους, transition game και συγκεκριμένη επιθετική φιλοσοφία, που έχει ως στόχο μόνο να καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου.

Δεν διαφωνώ ότι ο 56χρονος έμπειρος τεχνικός χρειάζεται χρόνο για να βάλει την ομάδα στις δικές του «ράγες», απλά οι πρώτες εντυπώσεις είναι απογοητευτικές και εκ διαμέτρου αντίθετες από το μπάσκετ, που βλέπαμε υπό τις οδηγίες του Νίκου Παπανικολόπουλου. Το ταμείο, βέβαια, θα γίνει στο τέλος…

Κλείνω με τον Παναθηναϊκό (5-0), ο οποίος πέτυχε το ζητούμενο και μάλιστα ευκολότερα απ’ όσο αναμενόταν (76-57), απλά σε ένα ακόμη ματς έδειξε ότι παίζει τόσο, όσο χρειάζεται για να μην εκτίθεται και πιστέψτε με, αυτό δεν φτάνει για να κοιτάξει ψηλότερα στην Euroleague.

Αποδείχτηκε περίτρανα στο ματς με την Ζάλγκιρις, που προερχόταν από 6 σερί ήττες και 7 στα τελευταία 8 ματς, αλλά όλως τυχαίως «αναστήθηκε» στο ΟΑΚΑ και αν δεν αλλάξει κάτι δραστικά, το ίδιο θα συμβεί και αύριο το βράδυ (15/12, 21.00) κόντρα στην πολύ ανώτερη Ρεάλ. Εκτός κι αν οι «πράσινοι» βγουν με το «μαχαίρι στο στόμα» κι αποτρέψουν αυτό που σήμερα δείχνει το πιο πιθανό,... Τότε ίσως να τους συμβεί το «ηλεκτροσόκ» που χρειάζονται για να αναστρέψουν την εικόνα τους και στην Ευρώπη…

Όταν έχεις ξεκούραστα το εύκολο καλάθι...

Στο Ιβανόφειο, η ΑΕΚ (6-0) συνέχισε να βγάζει το ψωμί της από την άμυνα και απέδειξε ότι το ματς με τον ΠΑΟΚ (που θα επαναληφθεί μετά από πρωτοφανή στα χρονικά απόφαση), ήταν μία κακή αμυντικά παρένθεση! Έχοντας ωε μεγάλο πλεονέκτημα τους τρεις ποιοτικούς point-guards (Ζήσης, Γκίκας και Κατσίβελης είχαν μαζί 21π., 8ασ. & μόλις 3λ.), η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου ξεπέρασε γρήγορα του μουδιασμένο ξεκίνημα και από την 2η περίοδο και μετά πήρε τον έλεγχο του αγώνα.

Αν και η αντιμετώπιση του Ηρακλή (4-3) με βοήθειες στον Λάνγκφορντ (16π.), προκάλεσε αρκετές δυσκολίες στον Αμερικανό, που και άστοχος (4/12 σουτ) ήταν και δεν πάσαρε σωστά (4λ.), η «Ένωση» είχε την ευχέρεια να βρίσκει σχεδόν πάντα τις σωστές προϋποθέσεις για σουτ και αρχικά με τον Χρυσικόπουλο (14π. & 2ρ. με 6/9 σουτ σε 15') και εν συνεχεία με τον Ματσιούλις (18π. & 3ρ. με 3/6 τριπ.), έφερε το ματς στα μέτρα της και ξέφυγε μέχρι και με +16 (46-62 στο 33').

Η ουσία είναι ότι η «βασίλισσα» διατήρησε με επαγγελματικό τρόπο (72-79) το εφετινό της αήττητο σε Ελλάδα (6-0) και Ευρώπη (3-0), επέκτεινε το νικηφόρο της σερί στους 13,5 μήνες και στις 23 διαδοχικές επιτυχίες στις εγχώριες διοργανώσεις (πλην Super Cup) και πλέον χρειάζεται δύο ακόμη για να σφραγίσει καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της στο πρωτάθλημα.

Ο «Γηραιός» παρουσίασε, για τρίτο ματς στις τελευταίες 4 αγωνιστικές, πρόβλημα στην δημιουργία, στοιχείο που προκάλεσε πολλές βεβιασμένες επιλογές και του στέρησε την δυνατότητα να αξιοποιήσει την απόλυτη κυριαρχία του Βασίλη Καββαδά (21π. & 7ρ. με 8/10 σουτ) μέσα στην ρακέτα!

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος δήλωσε δυσαρεστημένος από την αγωνιστική εικόνα του Ντάνιελ, ο τομέας στον οποίο χωλαίνει η ομάδα του τελευταίο διάστημα, όμως, μοιάζει να είναι το εύκολο καλάθι, με τους «κυανόλευκους» να μετρούν περισσότερα λάθη (66) από τελικές πάσες (54) από το «διπλό» της Νίκαιας και μετά.

Πλην του πρώτου πασέρ της Basket League (μ.ο. 5,0ασ.), Σκάιλερ Μπόουλιν (14π. & 5ασ. με 3/4 τριπ. σε 21') που έπαιξε λιγότερο του αναμενόμενου, οι Θεσσαλονικείς δεν είχαν άλλη αξιόπιστη λύση στην οργάνωση του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα η προσπάθεια της αντεπίθεσης να στηριχθεί σε προσωπικές ενέργειες κυρίως του Χάνλαν (15π., 4ρ. & 2ασ. με 6/11 σουτ) και του Σαγκς (8π. με 3/9 σουτ), οι περισσότερες εκ των οποίων ήταν ανορθόδοξες και δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Το «ταρακούνημα» που έλλειπε!

Όταν μία ομάδα ξεπερνάει το κακό ξεκίνημα, κάνει σεφτέ στις νίκες και εν συνεχεία χάνει τρία κολλητά ματς στον πόντο (από Προμηθέα, ΑΕΚ και Λάρισα), είναι προφανές ότι χρειάζεται ένα ταρακούνημα! Ασχέτως αν το ματς με την «Ένωση» θα επαναληφθεί, οι παίκτες του ΠΑΟΚ (2-4) φάνηκε ότι είχαν ανάγκη από μία φρέσκια «φωνή» που θα τους βάλει πίεση και θα προκαλέσει μία αντίδραση, που ήταν ξεκάθαρα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους.

Αυτό συνέβη στην περίπτωση του προπονητή, ο οποίος αντικατέστησε τον Κώστα Μέξα και με το καλησπέρα, έφερε την ομάδα έναν άλλον «αέρα» που παρέσυρε και τον Άρη (2-3) στο πέρασμα του. Κάτι που άλλωστε παραδέχτηκε ο Άρης Λυκογιάννης στις δηλώσεις του και προς τιμήν του! Το παθητικό των 64 πόντων, άλλωστε, αποτέλεσε το κλειδί για την δεύτερη εφετινή νίκη των «μελανόλευκων», που στα τρία τελευταία ματς δέχονταν κατά μέσο όρο 87 πόντους!

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, πάντως, άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους φιλοξενούμενους, που χάρη στα κέφια των Αμερικανών του, ξέφυγε με 17-24 στο 8ο λεπτό! Η εικόνα του αγώνα, όμως, άλλαξε άρδην και οριστικά μέσα σε 5 λεπτά, χάρη στο πάθος, το καθαρό μυαλό των γηπεδούχων (όσον αφορά στις επιθετικές επιλογές) και την σπουδαία απόδοση του Γιώργου Τσαλμπούρη (22π., 2ρ. & 2κοψ. με 4/6 τριπ. σε 22’).

Το 22-2 σερί που ακολούθησε κι έστειλε την διαφορά στο +13 (39-26 στο 14’), ήταν ουσιαστικά η «ταφόπλακα» για τον «πάλαι ποτέ αυτοκράτορα», αφού στο 2ο μέρος η διαφορά έφτασε ακόμη και στους 19 πόντους και όταν μαζεύτηκε, δεν υπήρχε συμπαραστάτης στον εξαιρετικό φέτος, Γιώργο Κουζέλογλου (16π., 6ρ. & 1κλ.), ο οποίος πάλευε μόνος του!

Ο Σάββας Καμπερίδης, που δεν πήρε καθόλου βοήθεια από το δίδυμο Φλιώνη-Σταμάτη στον «άσο», πληρώνει τον βραχνά της απαγόρευσης μετεγγραφών που ταλανίζει την ομάδα, συνθήκη που τον ανάγκασε να βασιστεί σε ξένους που έπαιξαν πέρυσι στο ελληνικό πρωτάθλημα και των οποίων το letter of clearance δεν έχει φύγει από την χώρα μας. Όπως στρώνεις, ανάλογα θα κοιμηθείς…

Άλλη ομάδα σε σχέση με τις 3 πρώτες αγωνιστικές!

Στο νοτιότερο προάστιο της Αττικής, το Λαύριο (3-3) νίκησε καθαρά (87-70) το Μεσολόγγι (3-4), ολοκλήρωσε μία εβδομάδα με ονειρικό απολογισμό (3/3) και πλέον πήρε μία βαθιά ανάσα, που του επιτρέπει να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον του.

Ο Χρήστος Σερέλης έκανε αυτό που ξέρει πολύ καλά και στο οποίο, μάλιστα, έχει πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχίας (στην επιλογή παικτών από την αμερικανική αγορά) με τα αποτελέσματα να τον δικαιώνουν πολύ γρήγορα!

Και αν ο Έβανς (15π. & 7ρ. με 7/10 σουτ) του ήταν γνωστός από την συνεργασία τους το 2017, οπότε δεν ήταν δύσκολο να τον ανακαλέσει (από την στιγμή που ήταν άνεργος), ο Γκλεν Κόζι (μ.ο. 11,1π., 3,3ασ. με 52,9% τριπ. και μόλις 1 λάθος) αποτελεί «λαβράκι» από τα λίγα και η προσθήκη δεν έδεσε απλά την άμυνα με την επίθεση και βελτίωσε τις αδυναμίες του Λαυρίου! Το σημαντικότερο είναι ότι προσέδωσε στην ομάδα αυτοπεποίθηση και βοήθησε και τα υπόλοιπα παιδιά να αισθανθούν άνετα και να παίξουν σύμφωνα με τις ποραγματικές τους δυνατότητες.

Τρανά παραδείγματα, ο Βασίλης Μουράτος (10,5π. & 4,3ασ.) που κάνει εξαιρετική χρονιά και ο Ντέβιν Ντέιβις (23π. & 6ρ. με 3/4 τριπ.), ο οποίος έκανε ατομικό ρεκόρ πόντων στην 2η του χρονιά στην Ελλάδα, αλλά και η συνολική λειτουργία της ομάδας σε σύγκριση με το αρχικό 0/3!

Το μέσο παθητικό των 83,6 πόντων στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, έγινε 70,3 στα ματς με Περιστέρι, Άρη και Μεσολόγγι, ενώ η αντίστοιχη αναλογία ασίστ/λαθών ήταν 31/39 με 53/40! Θέλετε κι άλλα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το Λαύριο είναι πλέον μία άλλη ομάδα, σε σχέση με εκείνη που άρχισε το πρωτάθλημα;

Από την ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου έλειψε η ώθηση που της δίνει ο Γιάννης Αγραβάνης (διαφώνησε με την διοίκηση σε θέμα του τρόπου λειτουργίας και τέθηκε εκτός ομάδας) σε άμυνα κι επίθεση και μοιραία απέτυχε για 3ο σερί παιχνίδι να περάσει τους 70 πόντους.

Ο Ντεβόντε Γκριν (19π. & 4ασ.) που επέστρεψε ήταν απελπιστικά μόνος του, ενώ η κακή βραδιά των Αμερικανών ψηλών, έδωσε χρόνο στον Γιάννη Σαχπατζίδη (16π. & 7ρ. με 7/11 σουτ σε 19'), ο οποίος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Αχίλλειος πτέρνα των νεοφώτιστων παραμένει το αρνητικό πρόσημο στο assist/turnover ratio, υπό την έννοια ότι μοιράζουν λιγότερες ασίστ (μ.ο. 13,4) από τα λάθη στα οποία υποπίπτουν (μ.ο. 16,6)!

Που να γυρίσει και ο Τολιόπουλος!

Στο κλειστό της Νεάπολης, οι πρόσφατες προσθήκες του Ιωνικού Νικαίας (2-5) δεν άργησαν να καταστήσουν σαφές ότι οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται τουλάχιστον ένα επίπεδο πάνω από τους γηπεδούχους και ξεκάθαρα διαφέρουν από την ομάδα που ξεκίνησε με 4 ήττες στις πρώτες ισάριθμες αγωνιστικές.

Παρά την απουσία του βασικού τους κουμανταδόρου (Τολιόπουλος), ο Βαγγέλης Αγγέλου κατόρθωσε πολύ γρήγορα να βάλει τα κομμάτια της ομάδας στην σωστή σειρά και να αλλάξει την αγωνιστική τους εικόνα.

Αν στο Λαύριο έγινε η αρχή, στην θεσσαλική πρωτεύουσα, οι Νικαιώτες (Αντ. Σμιθ 19π., 4ασ. & 2κλ.) το πήγαν ακόμη παραπέρα και το επιβλητικό 97-76 απέναντι στην Λάρισα (1-4), δείχνει πόση αυτοπεποίθηση και εμπειρία έφεραν οι νεοαποκτηθέντες Λουκάς Μαυροκεφαλίδης (11π., 3ρ. & 2ασ. με 5/7 σουτ) και ο Μπράιαν Έλμορ (12π. & 4ασ.).

Το 68,3% στα δίποντα και το 93,3% στις βολές, καταδεικνύει την ευχέρεια και τον πλουραλισμό που υπάρχει πλέον στην επίθεση, ενώ στα πολλά θετικά της βραδιάς για τους νικητές, καταγράφεται η νέα ελπιδοφόρα εμφάνιση του Νίκου Χουγκάζ (13π. & 5ρ. με 5/7 σουτ σε 16'), ο οποίος βρήκε δύο φορές τον στόχο από τα επτά μέτρα και έδειξε ότι μπορεί να εξελιχθεί σε ένα power-forward με αξιοσημείωτη περιφερειακή απειλή.

Η ομάδα του Λίνου Γαβριήλ (Τζ. Σμιθ 22π., 3ρ. & 4ασ. με 3/3 τριπ.) έδειξε ότι έχει ελάχιστη επαφή με την άμυνα καθώς μετά την μηνιαία της αγωνιστική απραξία, δέχεται κατά μέσο όρο 91,3 πόντους!

Αυτός είναι και ο λόγος ότι φθηνές δικαιολογίες τύπου «γυρίσαμε από την Θεσσαλονίκη στις 3 το πρωί» καλό θα είναι να αποφεύγονται.

Ειδικότερα όταν στα τρία τελευταία ματς, η αναλογία ασίστ/λαθών είναι αρνητική (39/52) και στην επίθεση υπάρχει πολύ ταλέντο, αλλά ελάχιστη διάθεση για δημιουργία! Και όχι τίποτε άλλο, αλλά αποκτήθηκε και ο Ντέβιον Μπέρι που είναι δεινός σκόρερ και πρέπει να αξιοποιηθεί σωστά...

Αλλαγή δεδομένων...

Υπό άλλες συνθήκες, μία ήττα στις λεπτομέρειες από τον ευρωπαίο Προμηθέα (2-1) εκτός έδρας, θα ήταν ένα ευπρόσδεκτο αποτέλεσμα για τον Κολοσσό (2-5). Στον αντίποδα, μία νίκη στον πόντο για τους Πατρινούς, θα έδινε τροφή για προβληματισμό και ανασύνταξη!

Στην παρούσα φάση, η ομάδα του Μάκη Γιατρά - με τα ατελείωτα προβλήματα τραυματισμών και την ταξιδιωτική περιπλάνηση ανά την Ευρώπη για σχεδόν μία ολόκληρη εβδομάδα - έφυγε από το γήπεδο «λυτρωμένη», οι δε φιλοξενούμενοι χτυπώντας το κεφάλι τους στον τοίχο για μία μεγάλη χαμένη ευκαιρία!

Το τελικό 69-67 βρήκε τους Πατρινούς να κερδίζουν χάρη στο πάθος του πρώην «Ροδίτη», Ντάνι Αγκμπελέσε (18π., 6ρ. & 3κοψ. με 7/8 σουτ) και την εμπειρία των Αγραβάνη (17π., 8ρ., 2ασ. & 2κλ. με 3/13 σουτ) και Μάντζαρη (15π., 8ρ., 5ασ. & 6λ με 4/6 τριπ.), που ύψωσαν ανάστημα κι έβγαλαν αντίδραση παρά την κούραση, που αποτυπώθηκε στο 39,3% εντός πεδιάς (21/53 σουτ).

Οι φιλοξενούμενοι (Ζάρας 14π. & 3ασ., Ξανθόπουλος 12π. & 3ασ.) που ανέτρεψαν μία διαφορά 13 πόντων και «φοβήθηκαν» να καθαρίσουν το ματς όταν ξέφυγαν με +7 (41-48 στο 25'), προδόθηκαν και πάλι από τις επιλογές του Ντομινίκ Άρτις (10π., 8ρ., 4ασ., 3κλ. & 4λ. με 3/10 σουτ), που όπως και στο Ιβανόφειο με τον Ηρακλή δεν είχε καθαρό μυαλό στις κρίσιμες τελευταίες κατοχές.

Πλην της καθαρής ήττας στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Ηλία Καντζούρη έχει χάσει και τα τρία υπόλοιπα εκτός έδρας ματς στο σουτ και έχει αδικήσει πολύ την προσπάθειά της.

Υγ.1: Επειδή στο blog της προηγούμενης εβδομάδας, πολλοί αναγνώστες αναρωτήθηκαν για την έλλειψη συνολικού σχολίου για την διαιτησία, να ξεκαθαρίσω ότι σε γενικές γραμμές σπάνια σχολιάζω τις αποφάσεις των γκρι και το κάνω όταν έχει συμβεί κάτι εξόφθαλμο, όπως το φάουλ που δεν χρεώθηκε στον Ζήση στην τελευταία φάση του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Υγ.2: Σαφώς και από τις αποφάσεις των τριών διαιτητών αδικήθηκαν και οι δύο ομάδες, αλλά δεν είναι του χαρακτήρα και της προσέγγισής να βάλω κάτω τις φάσεις και να μετρήσω ποια αδικήθηκε περισσότερο.

Υγ.3: Αν κάτι όμως, αξίζει της πλήρους αποδοκιμασίας αυτό δεν είναι άλλο από την πρωτοφανή απόφαση του αθλητικού δικαστή που έγινε ξαφνικά διαιτητής και θέλησε να αποδώσει δικαιοσύνη με εντελώς λανθασμένο τρόπο. Ποτέ στα χρονικά ενός σοβαρού πρωταθλήματος, δεν είχε σημειωθεί πιο καταχρηστική έλλειψη σεβασμού προς τους κανόνες ενός αθλήματος! Μαζί με πολλά άλλα «κατορθώματα» από το καλοκαίρι και μετά, η νυν διοίκηση της διοργανώτρια αρχής πέτυχε μία ακόμη αρνητική πρωτιά...

Υγ.4: Μεγάλο respect στην διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ, για την απόφαση να μην καταθέσει ένσταση. Παρ' ότι θα την κέρδιζε 101%!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Αντώνης Καλκαβούρας
Αντώνης Καλκαβούρας

Στην συγκεκριμένη στήλη θα βρείτε αντικειμενικά καταγεγραμμένη άποψη γύρω από τα μπασκετικά δρώμενα και μπόλικη ανάλυση, ενίοτε σε συνδυασμό και με ρεπορτάζ. Το Gazzetta, άλλωστε, μπορεί να μπήκε στην καθημερινότητα μου στη μέση της έως τώρα δημοσιογραφικής διαδρομής (2008), ωστόσο, εδώ και 13 χρόνια αποτελεί την πιο σύγχρονη και ταχύτερη πλατφόρμα ενημέρωσης και ένα μέσο στο οποίο απολαμβάνω από την πρώτη μέρα να δουλεύω. Και σίγουρα το μόνο από τα πολυάριθμα στα οποία έχω εργαστεί και εργάζομαι (τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδα, περιοδικό), το οποίο εξελίσσεται ολοένα και περισσότερο, σε τέτοιο βαθμό ώστε να γίνεται ευχάριστη εμμονή για τους αναγνώστες αλλά και για όλους εμάς τους συντελεστές. Να χαιρόμαστε λοιπόν τη νέα του έκδοσή του και να το εξελίσσουμε συνεχώς!