AEK: Μπαίνει σε αεροπλάνο μετά από εννιά μήνες!

AEK: Μπαίνει σε αεροπλάνο μετά από εννιά μήνες!

AEK: Μπαίνει σε αεροπλάνο μετά από εννιά μήνες!

bet365

Το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, για το ματς με τον Ηρακλή, θα είναι το πρώτο αεροπορικό ταξίδι της ΑΕΚ μετά από εννιά μήνες και το πρώτο στην εποχή της covid-19!

Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Για την ΑΕΚ, το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή (11/12) για το ματς του Σαββάτου (12/12) απέναντι στον Ηρακλή, θα είναι περίεργο. Θα είναι το πρώτο για τους παίκτες της «Βασίλισσας», μετά από εννιά ολόκληρους μήνες!

Βλέπετε, η τελευταία φορά που πήγανε στο αεροδρόμιο και πήρανε μία πτήση ήταν στις 10 Μαρτίου 2020. Με προορισμό τη Βόννη για το ματς με την ομώνυμη ομάδα. Και από τότε... λουκέτο!

Οι αθλητικοί αγώνες σταμάτησαν και όταν άρχισαν ξανά, η ΑΕΚ υποδέχτηκε άλλες επτά ομάδες στο ΟΑΚΑ για το Final 8. Και όταν ξεκίνησε η νέα σεζόν για το BCL, η ΑΕΚ αγωνίστηκε μόνο εντός έδρας.

Άρα ταξίδια... γιοκ. Πλέον, η ΑΕΚ θα αντικρίσει και αυτή τη νέα πραγματικότητα, τα πρωτόκολλα των ταξιδιών και φυσικά την αγωνία στην επιστροφή, όταν όλοι οι παίκτες θα πρέπει να υποβληθούν (για άλλη μία φορά) σε τεστ για τον κορονοϊό. Η κάτοχος του Κυπέλλου θα έχει σύντομα και το επόμενο ταξίδι της, αφού αντιμετωπίζει τη Σολέ στη Γαλλία (15/12).

Για την Basket League, το τελευταίο ταξίδι (με αεροπλάνο) έγινε στις 11 Ιανουαρίου 2020 με προορισμό τη Ρόδο, για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα