Καμπερίδης: «Να είμαστε συνεπείς»

Gazzetta team
Καμπερίδης: «Να είμαστε συνεπείς»

bet365

Ο Σάββας Καμπερίδης δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας της ομάδας του, αναφέρθηκε και στο στοιχείο που θα πρέπει να έχει ο Άρης στον αυριανό αγώνα (5/12, 17:00) με τον Προμηθέα Πατρών στο Nick Galis Hall.

Οι «κίτρινοι» επιστρέφουν στη δράση έπειτα από διάστημα 25 ημερών αγωνιστικής απραξίας και σ’ αυτό το στοιχείο στάθηκε και ο προπονητής του Άρη, Σάββα Καμπερίδης. «Θεωρώ ότι η ομάδα είναι έτοιμη, παρότι προέρχεται από αγωνιστική απραξία 25 ημερών, διάστημα, στο οποίο δεν είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε, ούτε ένα φιλικό», είπε ο 42χρονος τεχνικός και αναφέρθηκε στην προϋπόθεση για τη διεκδίκηση της νίκης.

«Ο Προμηθέας είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, με βάθος πάγκου και λύσεις σε όλες τις θέσεις. Είναι μια ομάδα, που εφόσον της επιτρέψεις να κυκλοφορήσει σωστά τη μπάλα και να βρει ελεύθερα spot up σουτ ή να επιτίθεται σε close out καταστάσεις, είναι πάρα πολύ δύσκολο να τη σταματήσεις. Εμείς πρέπει να είμαστε συνεπείς στην ατομική και την ομαδική άμυνα για 40 λεπτά, αν θέλουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς αγωνιστικά προβλήματα καθώς ο Σάββας Καμπερίδης υπολογίζει σε όλους τους παίκτες.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα