Άρης: Το βαρύ πρόγραμμα των τεσσάρων αγώνων σε 11 μέρες

Άρης: Το βαρύ πρόγραμμα των τεσσάρων αγώνων σε 11 μέρες

Gazzetta team
Άρης: Το βαρύ πρόγραμμα των τεσσάρων αγώνων σε 11 μέρες

bet365

Μετά από διάστημα 25 ημερών αγωνιστικής απραξίας, ο Άρης θα δώσει τέσσερα παιχνίδια σε 11 ημερολογιακές ημέρες!

Οι «κίτρινοι» είχαν γνώση σχετικά με αυτό που θα ακολουθήσει έπειτα από τις 25 ημέρες αγωνιστικής απραξίας. Τελευταίο επίσημο παιχνίδι τους ήταν αυτό απέναντι στον Ηρακλή στις 10 Νοεμβρίου και το επόμενο είναι αυτό κόντρα στον Προμηθέα το προσεχές Σάββατο (5/12, 17:00). Το δυσκολότερο για την ομάδα του Σάββα Καμπερίδη είναι ότι θα χρειαστεί να δώσει τέσσερα παιχνίδια έως και τις 16/12 όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Λάρισα, ενώ μεσολαβούν οι εκτός έδρας αγώνες με Λαύριο (9/12) και ΠΑΟΚ (13/12).

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η επιστροφή του Διαμαντή Σλαφτσάκη στο ομαδικό πρόγραμμα προετοιμασίας εκμηδένισε τα προβλήματα για τον Σάββα Καμπερίδη. Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει… «Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε σήμερα (03/12) η προετοιμασία του ΑΡΗ, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Προμηθέα (05/12, 17:00, ΕΡΤFLIX), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Οι «κίτρινοι» προπονήθηκαν το απόγευμα στο «Nick Galis Hall», με τον Σάββα Καμπερίδη να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Πριν την προπόνηση, τα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊού και στη συνέχεια έγινε ανάλυση του μεθαυριανού αντιπάλου, με τη χρήση video.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο (04/12), με μια προπόνηση».
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα