Παπαθεοδώρου: «Θα πρέπει να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Θα πρέπει να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας»

bet365

Η αναμέτρηση του Περιστερίου με την ΑΕΚ πλησιάζει και ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για την σπουδαιότητά της.

Το ντέρμπι των αήττητων στο Περιστέρι. Με την ομώνυμη ομάδα και την ΑΕΚ να έχουν ξεκινήσει τη φετινή Basket League με «2 στα 2». Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ για το ματς.

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα μπροστά μας. Το Περιστέρι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος, με πολύ καλά αποτελέσματα. Διαθέτει έμπειρο ρόστερ, έχει ταυτότητα σε άμυνα και επίθεση.
Εμείς από την πλευρά μας, είχαμε μία μέρα μόνο για να προετοιμαστούμε, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Θα πρέπει να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας, να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο, για να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί, και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα», επεσήμανε ο Παπαθεοδώρου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα