Άρης: Υπό κρίση ο Καμπερίδης

Άρης: Υπό κρίση ο Καμπερίδης

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Υπό κρίση ο Καμπερίδης

bet365

Η αγωνιστική εικόνα του Άρη σε συνδυασμό με την ήττα στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος από το Μεσολόγγι έφεραν σε δύσκολη θέση τον Σάββα Καμπερίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για το μέλλον της συνεργασίας του Άρη με τον Σάββα Καμπερίδη. Το κλίμα είναι βαρύ για τον 44χρονο τεχνικό και πηγάζει τόσο από τις εμφανίσεις της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια όσο και στα δύο επίσημα απέναντι σε Ιωνικό και Μεσολόγγι. Υπήρξε η προσδοκία περί βελτιωμένης εικόνας της ομάδας στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος, διαπιστώθηκε το αντίθετο κι αυτό προκάλεσε διαδοχικές επαφές μεταξύ των ανθρώπων της διοίκησης με τον Θεσσαλονικιό τεχνικό.

Οι διοικούντες ζήτησαν εξηγήσεις τόσο για την αγωνιστική παρουσία (κυρίως) των ξένων παικτών, όσο και για την έλλειψη κινήτρου την οποία διέκρινε και σημείωσε ο Σάββας Καμπερίδης στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι. Πλέον, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για το μέλλον του στην τεχνική ηγεσία. Μένει να φανεί αν οι «κίτρινοι» θα του δώσουν χρόνο ή αν θα προχωρήσουν σε επαφές με άλλους προπονητές.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα