Κουφός: «Να χτίσουμε την εικόνα μας» (vid)

Gazzetta team
Κουφός: «Να χτίσουμε την εικόνα μας» (vid)

bet365

Στην καλή παρουσία της ομάδας του για περισσότερα από τρία δεκάλεπτα στάθηκε ο προπονητής του Ιωνικού Νικαίας, Στέργιος Κουφός.

Ο Στέργιος Κουφός είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος. Πικραμένος για το αποτέλεσμα και την ήττα από την ΑΕΚ, μα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

«Πολλά συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Μας έτυχε να παίξουμε με το πληγωμένο θηρίο, αφού η ΑΕΚ προερχόταν από την απώλεια του Basketball Champions League. Είχαμε πολύ καλή παρουσία στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, μέχρι το 35', όταν έχασε τις τρεις βολές ο Άνταμ Σμιθ», εξήγησε.

Και συνέχισε: «Πριν το παιχνίδι, είχα ζητήσει να πάρουμε ψυχολογία απ' αυτό. Νομίζω ότι, όσο χαμηλώνουν τα φώτα, μπορούμε να χτίσουμε πάνω στην εικόνα μας σήμερα. Όσο μπορείς να χτίσεις με τα δεδομένα που υπάρχουν λόγω του covid.

Θέλω να πω για εμάς ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είμαστε ένας οργανισμός που φέτος έχει ένα project, που λέει φυσικά ότι πρέπει να σωθεί η ομάδα, αλλά έχουμε κι ένα "πρωτόκολλο" που λέει ότι πρέπει να αναδείξουμε νέους Έλληνες και ξένους παίκτες και να τους κάνουμε καλύτερους. Μου έγινε ερώτηση γιατί δεν παίρνουμε άλλους παίκτες. Πράγματι, δεν υπάρχει κανένα οικονομικό θέμα, αλλά έχουμε αποφασίσει να λειτουργήσουμε φέτος έτσι».

Ο Κουφός αναφέρθηκε και στην απόκτηση του Σταύρου Τουντζιαράκη, αλλά και στο υπάρχον ρόστερ: «Σίγουρα ο Χουγκάζ είναι προτεραιότητα για εμάς, σίγουρα είναι ο Πριτζέτ, σίγουρα είναι ο Πετρόπουλος.

Την Δευτέρα, πρώτα ο Θεός, έρχεται στην ομάδα ο Σταύρος Τουτζιαράκης. Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε μια καλή οικογένεια. Αναγνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει τεράστιο βάθος στο ρόστερ μας, αλλά θα επιμείνουμε στα παιδιά ότι πρώτα πρέπει να γίνουμε οικογένεια και τότε θα έρθουν τα αποτελέσματα που θέλουμε, για να πετύχουμε τους στόχους της παραμονής και της εξέλιξης των παικτών».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα