ΠΑΟΚ: Η αναβολή του άλλαξε το πρόγραμμα

ΠΑΟΚ: Η αναβολή του άλλαξε το πρόγραμμα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Η αναβολή του άλλαξε το πρόγραμμα

bet365

Σε τροποποίηση του προγράμματος προετοιμασίας αναγκάστηκε να προχωρήσει και ο ΠΑΟΚ έπειτα από τη νέα αναβολή της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος.

Αν οι συνθήκες διεξαγωγής της προετοιμασίας (λόγω της πανδημίας του κορονοϊού) υποχρέωσαν αρκετές τροποποιήσεις, το ίδιο ισχύει και για τις αναβολές. Όπως σημείωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ενημέρωσή της… «η νέα αναβολή στην έναρξη του πρωταθλήματος άλλαξε για μία ακόμη φορά το πρόγραμμα της ομάδας μας. Είχαν προηγηθεί δύο αλλαγές για το Κύπελλο και μία ακόμη στην έναρξη της Basket League που πήγε πίσω για μία ακόμη εβδομάδα. Αναπόφευκτα, η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που επρόκειτο να ολοκληρωθεί σήμερα, θα συνεχιστεί για ακόμη μία εβδομάδα, με διαφορετικές όμως συνθήκες».

Μάλιστα, ο Κώστας Μέξας μίλησε στους παίκτες του πριν τη σημερινή (16/10) προπόνηση της ομάδας. «Σας καταλαβαίνω και ξέρω ότι είναι για όλους δύσκολο αυτό που συμβαίνει. Δουλέψατε σκληρά όλη την εβδομάδα για αυτό το παιχνίδι, είναι μία κατάσταση που δεν αρέσει σε κανέναν μας, αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας», είπε μεταξύ άλλων. Το πρόγραμμα προετοιμασίας του ΠΑΟΚ περιλαμβάνει ρεπό για την Κυριακή.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα