Άρης: Η ανάρτηση Ελληνιάδη και η συνεργασία του με την ΚΑΕ

Άρης: Η ανάρτηση Ελληνιάδη και η συνεργασία του με την ΚΑΕ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Η ανάρτηση Ελληνιάδη και η συνεργασία του με την ΚΑΕ

bet365

Κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν μια ανάρτηση του Σταύρου Ελληνιάδη στα social media καθώς θα έχει μια μορφή συνεργασίας με την ΚΑΕ Άρης ως εκπρόσωπός της στην Αθήνα!

Χθες (16/10) ο Σταύρος Ελληνιάδης ανάρτησε στον λογαριασμό του στα social media μια φωτογραφία του από την εποχή που αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό, στην οποία βρίσκεται μεταξύ τεσσάρων παικτών του Άρη. «Ανάμεσα σε 4 Αρειανούς. Πάντα έχεις ένα συναίσθημα εκτίμησης, σεβασμού, επιδοκιμασίας όταν βρίσκεται απέναντι στην ομάδα που πιτσιρικάδες μας καθήλωνε», ανέφερε το συνοδευτικό σημείωμα της φωτογραφίας.

Αυτή δεν αναρτήθηκε τυχαία. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι στις τελευταίες ημέρες ο Σταύρος Ελληνιάδης συζήτησε με τους ανθρώπους της ΚΑΕ Άρης την προοπτική συνεργασίας του υπό τη θέση του τιμ μάνατζερ. Τελικώς αυτό δεν επιτεύχθηκε κι έτσι η σχέση μεταξύ των δύο πλευρών θα περιοριστεί στην εκπροσώπηση του Άρη στην Αθήνα.

Σε ότι αφορά τη θέση του τιμ μάνατζερ, οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε διαδικασία επαφών, στο πλαίσιο αυτής έγινε συνάντηση με τον Βλάντιμιρ Πέτροβιτς ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στην ομάδα σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα