ΑΕΚ: Το χρονοδιάγραμμα για να μπει στο νέο γήπεδο και τα δύο «παράθυρα»

ΑΕΚ: Το χρονοδιάγραμμα για να μπει στο νέο γήπεδο και τα δύο «παράθυρα»

ΑΕΚ: Το χρονοδιάγραμμα για να μπει στο νέο γήπεδο και τα δύο «παράθυρα»

bet365

Η ΑΕΚ περιμένει καρτερικά μία από τις μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία της. Πότε, όμως, θα μπορέσει να μπει στο νέο γήπεδο; Ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα και τι προβλέπει;

Γήπεδο έχει προαναγγείλει η ΑΕΚ, αλλά γήπεδο – ακόμη – δεν βλέπει. Εδώ και αρκετό καιρό, το κλειστό γήπεδο των Λιοσίων έχει περάσει στην κατοχή της ΑΕΚ.

Μα η έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της, σε Basket League και Basketball Champions League, θα την βρει στο ΟΑΚΑ. Ξανά...

Πότε θα μπει στο νέο γήπεδο η ΑΕΚ; Και ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα της εισόδου;

Η ΑΕΚ καλείται να ξεπεράσει κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα. Το νέο γήπεδο δεν είχε άδεια, προκειμένου να λειτουργήσει ως μπασκετικό.

Τόσα χρόνια ήταν ένα γήπεδο που φιλοξενούσε το άθλημα της πάλης. Κάτι που σημαίνει πως η ΑΕΚ πρέπει να λάβει την απαραίτητη (νέα) άδεια.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να το επιβεβαιώσουν 12 διαφορετικοί φορείς, όπως η πυροσβεστική και η αστυνομία (για να ονομάσουμε μερικούς).

Αυτοί θα εξηγήσουν τις τροποποιήσεις που πρέπει να γίνουν στο γήπεδο. Με την ΑΕΚ, πάντως, να μην κάθεται με τα χέρια σταυρωμένα. Ήδη έχει ξεκινήσει να διαμορφώνει πράγματα και καταστάσεις στα Λιόσια, περιμένοντας τη στιγμή που θα πάρει το τελικό ΟΚ.

Όπως και να έχει, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η διοίκηση του ΣΕΦ, στην οποία ανήκει και το κλειστό στα Λιόσια, είναι αρωγός στην προσπάθεια της ΑΕΚ και προσπαθεί να κάνει τη ζωή της πιο εύκολη.

Πάμε στην ημερομηνία. Το πρώτο άνοιγμα έρχεται στις 27 Νοεμβρίου. Τότε που θα γίνει η διακοπή λόγω των παραθύρων της Εθνικής (προκριματικά Eurobasket). Αν η ΑΕΚ έχει πάρει την αδειοδότηση μέχρι τότε, αυτό σημαίνει πως θα κάνει τη μετακόμιση.

Αν το... παράθυρο χαθεί, πάει για το επόμενο, στα τέλη Δεκεμβρίου. Αλλιώς (σε ένα σενάριο που φαντάζει εξαιρετικά μακρινό), η μετακόμιση μπορεί να γίνει τον Φεβρουάριο, στο επόμενο παράθυρο των Εθνικών ομάδων.

Αυτό σημαίνει πως τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου (και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) η... διεύθυνση της ΑΕΚ θα συνεχίσει να αναφέρει το τεράστιο κλειστό γήπεδο που βρίσκεται στη λεωφόρο Σπύρου Λούη.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα