Δικαιουλάκος: «Προφορική συμφωνία για τον Πανιώνιο»

Gazzetta team
Δικαιουλάκος: «Προφορική συμφωνία για τον Πανιώνιο»

bet365

Ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος παραδέχτηκε είναι πως θα αναλάβει τον Πανιώνιο ο οποίος θα παίξει κανονικά στην Basket League.

Ο Γιώργος Χριστοδουλόπουλος ενημέρωσε στο Δ.Σ του ΕΣΑΚΕ πως ο Πανιώνιος ετοιμάζεται να αλλάξει ιδιοκτησιακό καθεστώς και θα αγωνιστεί κανονικά στην Basket League.

Λίγο μετά μέσω του λογαριασμού του στο facebook ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος ο οποίος θα ανήκει στην νέα ομάδα που θα αναλάβει τον Πανιώνιο ανέφερε, «Προς επιβεβαίωση των όσων είπε κατά την διάρκεια του συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, ο κύριος Χριστοδουλόπουλος, επιβεβαιώνω ότι μόλις ολοκληρώθηκε η συνάντηση μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Πανιωνίου και του εντεταλμένου συμβούλου του υποψηφίου επενδυτή, κατά την οποία υπήρξε μεν προκαταρκτική συμφωνία όσο αναφορά το τίμημα της εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ και άλλων ζητημάτων που αφορούν στη ρύθμιση των υφιστάμενων χρεών.

Όμως η συμφωνία τέλει πλέον υπό την έγκριση των νομικών συμβούλων του υποψηφίου επενδυτή. Αν και φύση αισιόδοξος άνθρωπος, δεδομένης της ασφυκτικής πίεσης χρόνου, δεν μπορώ να προδικάσω την ευτυχή ή μη κατάληξη της υπόθεσης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα