Παπαθεοδώρου: «Ίσως ο διαιτητής είχε επείγον ραντεβού και ήθελε να φύγει» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Παπαθεοδώρου: «Ίσως ο διαιτητής είχε επείγον ραντεβού και ήθελε να φύγει» (vid)

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για όσα είδε από την ΑΕΚ στον μικρό τελικό του 1ου Super Cup με τον Παναθηναϊκό και δεν άφησε ασχολίαστες τις διαιτητικές αποφάσεις.

Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε αρχικά: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για τη νίκη. Να συγχαρούμε τους διοργανωτές. Ήταν μια καλή ευκαιρία να παίξουμε επίσημα παιχνίδια. Είχαμε βάλει 2 στόχους, να είμαστε πιο σκληροί στην άμυνα και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Το καταφέραμε. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη βελτίωση των παικτών. Έτσι θέλουμε να προσεγγίζουμε τα παιχνίδια. Να καθαρίζουμε το μυαλό μας και να μπούμε με καθαρό μυαλό και γεμάτοι ενέργεια για τη διοργάνωση που έρχεται».

Για το αν πιστεύει ότι οι διαιτητές εξάντλησαν την αυστηρότητά τους για ένα τέτοιο παιχνίδι, δήλωσε (01:53:40): «Πρέπει να μπορούμε να ελέγχουμε τα συναισθήματά μας. Λάθη κάνουμε όλοι, κι οι αντίπαλοι και όλοι. Από εκεί και πέρα, είναι κάτι που δεν μπορούμε να ελέγξουμε εμείς και να επέμβουμε. Είναι πέρα από τις δυνατότητές μας. Δεν μπορώ να κάνω κάποια εκτίμηση. Δεδομένα, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ακολουθούμε το πλάνο μας και να έχουμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζονται για να νικήσουμε. Για τη σημερινή διαιτησία, κάνουν κι οι άνθρωποι προετοιμασία, ίσως είχε επείγον ραντεβού και βιαζόταν να φύγει κι έδωσε αυτό το φάουλ, δεν ξέρω. Από την στιγμή που δεν είναι επαγγελματική η διαιτησία, λογικό είναι αυτό. Δεν είναι επαγγελματίες οι άνθρωποι, έχουν κάποιες άλλες ασχολίες. Σου λέει τώρα άμα μπει τρίποντο και πάει παράταση το ματς, δεν ξέρεις τι γίνεται. Οπότε, δεν μπορώ να το κρίνω».

Για την αλλαγή στην διεξαγωγή της regular season του BCL 2020-21, ανέφερε: «Το μυαλό μας είναι συγκεντρωμένο στην επόμενη εβδομάδα. Είναι ενδιαφέρον το νέο φορμάτ. Λόγω της πανδημίας γίνεται. Να τελειώσει η εβδομάδα που έρχεται και θα έχουμε χρόνο για τη νέα χρονιά, η οποία θα είναι δύσκολη για τη συνέχεια ς που έρχεται για όλους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα