«Επέστρεψε» στον Γιαννακόπουλο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός! (pic)

«Επέστρεψε» στον Γιαννακόπουλο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός! (pic)

Γιώργος Κούβαρης
«Επέστρεψε» στον Γιαννακόπουλο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός! (pic)

bet365

Εγκρίθηκε η μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός από τον Μάνο Παπαδόπουλο σε κυπριακή εταιρία συμφερόντων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.
bwin - Ολυμπιακός - Ομόνοια με Βuild Α Βet και μεγάλες αποδόσεις! (21+)

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλήτισμου ενέκρινε την μεταβίβαση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ από τον Μάνο Παπαδόπουλο ξανά στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Τον Δεκέμβριο του 2014 το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Παναθηναϊκού είχε περάσει στον Μάνο Παπαδόπουλο και έκτοτε ήταν ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ.

Όμως από τη στιγμή που ο έμπειρος παράγοντας αποχώρησε από το «τριφύλλι» προκειμένου να αναλάβει διοικητική θέση στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, οι εν λόγω μετοχές έπρεπε να επιστραφούν και πάλι στον κάτοχό τους.

Όπερ και εγένετο, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αποτελεί και πάλι τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, μέσω της κυπριακής εταιρίας "ILIANA INVESTMENTS LIMITED", που είναι συμφερόντων του 46χρονου επιχειρηματία.

Έστω και τυπικά από τη στιγμή που έχει αποστασιοποιηθεί από τα κοινά του συλλόγου. Αυτό σημαίνει ότι ανοίγει και ο δρόμος για την πώληση της ομάδας σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να καταθέσει πρόταση.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει:

α) ΚΑΕ Α.Ο. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ILIAMIA INVESTMENTS LIMITED (89,99%)

ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ

BASKET LEAGUE NEWS FEED