Βόβορας: «Έτοιμοι για τα κρίσιμα και να διεκδικήσουμε τίτλους»

Βόβορας: «Έτοιμοι για τα κρίσιμα και να διεκδικήσουμε τίτλους»

Gazzetta team
Βόβορας: «Έτοιμοι για τα κρίσιμα και να διεκδικήσουμε τίτλους»

bet365

Ο Γιώργος Βόβορας υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός δουλεύει καθημερινά, έτσι ώστε να είναι έτοιμος, όταν έρθουμε τα κρίσιμα και η ομάδα να διεκδικήσει τίτλους.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε στη συνέντευξη Τύπου του Super Cup: «Είμαστε χαρούμενοι που επιστρέφουμε σε επίσημη διοργάνωση ύστερα από έξι μήνες. Μας έχει λείψει το μπάσκετ. Το Super Cup είναι μια διοργάνωση θετική για την εξέλιξη του αθλήματος. Προετοιμαζόμαστε, ο βαθμός ετοιμότητας δεν είναι αυτός που θα είναι μέσα στη σεζόν. Θέλουμε να διεκδικήσουμε τη διοργάνωση και να έχουμε την εξέλιξη που θέλουμε. Θέλουμε να χτίζουμε τη φιλοσοφία της ομάδας μέσα από τις νίκες».

Για τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος επεσήμανε: «Ο Σαντ-Ρος είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για την ομάδα. Η ομάδα πρέπει να δουλέψει για εκείνον και αυτός για την ομάδα. Είναι πολύ έξυπνος, μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα. Η παρουσία του Σαντ-Ρος δεν έχει να κάνει μόνο με το επιθετικό κομμάτι, αλλά και με το αμυντικό. Έκανε προπόνηση χθες, θα είναι έτοιμος. Το σημαντικό είναι να βρούμε τη χημεία της ομάδας μέχρι να αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις».

Για την προετοιμασία του Παναθηναϊκού και τους στόχους δήλωσε: «Από την πρώτη ημέρα έχουμε πει ότι είμαστε μια νέα ομάδα, που χτίστηκε, ώστε μέσα από την δουλειά, να υπάρχει μεγάλη εξέλιξη. Μέσα από την δουλειά και τα παιχνίδια θα έχει την εξέλιξη που πρέπει, για να φτάσει στο επίπεδο που πρέπει κι όταν φτάσουν τα κρίσιμα, να διεκδικήσει τους τίτλους που της αναλογούν. Τις αδυναμίες που βλέπεις στα φιλικά, πρέπει να τις διορθώνεις γρήγορα. Θέλουμε να διεκδικήσουμε το Super Cup, αλλά αυτό που θέλουμε είναι να είναι έτοιμη η ομάδα. Είναι δύκολο να μπορέσει να είναι έτοιμος κάποιος με αυτές τις καταστάσεις».

Για το φιλικό με την ΑΕΚ πρόσθεσε: «Τα φιλικά είναι για να βλέπεις πράγματα. Η εικόνα δεν ήταν αυτή που θέλαμε. Ήταν ένα φιλικό, δοκιμάσαμε πράγματα. Η ομάδα θα παίζει με το 101%. Δεν μας άρεσε ότι δεν τα δώσαμε όλα. Στην προετοιμασία δοκιμάζεις πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι να πάρεις αυτά που θέλεις για να εξελίξεις την ομάδα και να βελτιωθεί».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα