ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
ΠΑΟΚ: Η απίστευτη κίνηση του Γιαννάκη

ΠΑΟΚ: Η απίστευτη κίνηση του Γιαννάκη

ΠΑΟΚ: Η απίστευτη κίνηση του Γιαννάκη

Σε μια συγκλονιστική ενέργεια προχώρησε ο γνωστός φίλος του ΠΑΟΚ, ο Γιαννάκης, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς έδωσε στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ το ποσό των 100 ευρώ για να ενισχύσει την προσπάθειά της.

Μάλιστα, η ενέργεια του Γιαννάκη συνοδεύτηκε από ένα γράμμα που έγραψε προς την ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο οποίο σημείωσε: «Σας παρακαλώ πολύ να δειχθείτε ταπεινά το ποσό των 100 ευρώ τα δίνω μέσα από την καρδιά μου για ενίσχυση της ομάδας μας. Και εύχομαι καλή επιτυχία σ’ όλα. Με αγάπη ο πιο ένθερμος και ‘αγνός’ ΠΑΟΚτσής».

Οι επιτελείς της ΚΑΕ ένιωσαν τρομερή συγκίνηση μετά την ενέργεια του Γιαννάκη, κοινοποίησαν την ενέργειά του και απάντησαν μέσω του λογαριασμό τους στο Facebook. «Βιώνουμε μία πολύ ιδιαίτερη κατάσταση εδώ και έξι μήνες. Όλοι μας. Το ότι μας έχει λείψει το μπάσκετ, η αγωνιστική δράση και φυσικά το γήπεδο, είναι δεδομένο και ισχύει για όλους. Υπάρχουν όμως και ορισμένοι φίλοι του ΠΑΟΚ, για τους οποίους αυτά τα περιοριστικά μέτρα και η αδυναμία να έρθουν στο γήπεδο, είναι ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ και το γήπεδο είναι, για πολύ συγκεκριμένους λόγους, το οξυγόνο τους.

Αυτό που τους δίνει δύναμη, την οποία με τη σειρά τους και με τον δικό τους μοναδικό τρόπο τη μεταφέρουν σε όλους εμάς. Όπως ακριβώς ο Γιαννάκης μας. Περιμένει καρτερικά τη στιγμή που θα έχει ξανά τη δυνατότητα να έρθει στο γήπεδο. Να μπει στο PAOKSports Arena, να δει τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ. Όπως όλοι βεβαίως… Δεν μένει όμως αδρανής. Είναι κοντά στην ομάδα, την στηρίζει, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Με μία κίνηση που είναι συμβολική και ταυτόχρονα γεμάτη δύναμη, πάθος και αγάπη για τον ΠΑΟΚ.

Και κάπως έτσι, μπήκαμε με πολύ έντονα συναισθήματα σε αυτή την εβδομάδα, που θα μας βάλει (πιστεύουμε…) σε αγωνιστικούς ρυθμούς και πάλι μετά από μισό και πλέον χρόνο. Με την ευχή να είμαστε σύντομα και πάλι όλοι μαζί, στηρίζουμε την ομάδα μας με κάθε τρόπο!».