ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Άρης: Η επιστροφή του Χαριτόπουλου μετά από 14 χρόνια!

Άρης: Η επιστροφή του Χαριτόπουλου μετά από 14 χρόνια!

Άρης: Η επιστροφή του Χαριτόπουλου μετά από 14 χρόνια!

Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη και επιστρέφει στον χώρο από τον οποίον άρχισε την επαγγελματική καριέρα του.

Γυρνώντας τη μηχανή του χρόνου στο καλοκαίρι του 2002, ο 19χρόνος (τότε) Δημήτρης Χαριτόπουλος ήταν ένας από τους νεαρούς παίκτες στους οποίους είχε επενδύσει (εκείνη την εποχή) ο Άρης. Για την ακρίβεια, οι «κίτρινοι» είχαν καταβάλλει το ποσό των 5.000.000 δραχμών για την απόκτησή του από τη Σιάτιστα και υπέγραψαν μαζί του τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Χαριτόπουλος κατέκτησε το Champions Cup με τους «κίτρινους» το 2003, το Κύπελλο Ελλάδας το 2004, ένιωσε και την απογοήτευση των δύο χαμένων τελικών του Κυπέλλου Ελλάδας (2003 και 2005).

Το 2006 έληξε το συμβόλαιό του, ο Χαριτόπουλος τράβηξε τον δρόμο του ο οποίος περιλάμβανε συνεργασίες με 12 διαφορετικές ομάδες, για να φτάσουμε στο σήμερα όπου ο 37χρονος (πλέον) φόργουορντ/σέντερ υπέγραψε το μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας του με τους «κίτρινους» και επέστρεψε στο Αλεξάνδρειο έπειτα από 14 χρόνια.