Οι απαιτήσεις του Ντραγκίτσεβιτς και η λογική πρόταση του Άρη

Οι απαιτήσεις του Ντραγκίτσεβιτς και η λογική πρόταση του Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Οι απαιτήσεις του Ντραγκίτσεβιτς και η λογική πρόταση του Άρη

bet365

Ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς είναι ο μοναδικός παίκτης του Άρη που απουσιάζει από την προετοιμασία καθώς δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία επί των προϋποθέσεων επιστροφής του παίκτη στη Θεσσαλονίκη.

Η υπόθεση του 34χρονου Μαυροβούνιο σέντερ εξελίσσεται σε «αγκάθι» για τον Άρη. Πέρυσι, ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και αυτό έδινε το δικαίωμα στον Άρη να προχωρήσει στον τερματισμό του με την προϋπόθεση καταβολής του συνόλου της οφειλής του πρώτου έτους αλλά και του ποσού των 20.000 ευρώ ως buy out. Η προθεσμία εξέπνευσε στις 15 Ιουλίου, σε μια περίοδο δηλαδή κατά την οποία η ΚΑΕ προσπαθούσε να συμμαζέψει την όλη κατάσταση, ούτως ή άλλως όμως ο παίκτης είχε ηγετικό ρόλο στο αγωνιστικό πλάνο του Σάββα Καμπερίδη οπότε δεν τέθηκε ουσιαστικό θέμα τερματισμού της συνεργασίας. Ο Άρης δεν έκανε χρήση του όρου buy out το οποίο προέβλεπε να εισπράξει ο παίκτης το ποσό των 130.000 ευρώ για την ερχόμενη σεζόν, αλλά συμφώνησε μαζί του για τη μείωση του ποσού κατά περίπου 20%.

Ο Ντραγκίτσεβιτς έθεσε ως προϋπόθεση επιστροφής του στη Θεσσαλονίκη την καταβολή της οφειλής των 26.000 ευρώ από την περσινή συνεργασία κι εδώ βρίσκεται η εστία διαφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών. Σε μια περίοδο κατά την οποία η ΚΑΕ έχει την υποχρέωση ανταπόκρισης στις προϋποθέσεις συμμετοχής στο Πρωτάθλημα, στην έκδοση νέας εγγυητικής επιταγής 60.000 ευρώ αλλά και στην καταβολή χρημάτων για να γίνουν οι διακανονισμοί με τους παίκτες που έχουν δικαιωθεί στο BAT, οι επιτελείς του Άρη πρότειναν στον αθλητή να του καταβάλλουν το μισό μέρος της οφειλής με την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη και το υπόλοιπο ποσό σε βάθος ενός μήνα. Η πρόταση του Άρη αν μη τι άλλο εμπεριέχει λογική, μέχρι στιγμής όμως δεν έχει βρεθεί σημείο ταύτισης.

Οι επόμενες ώρες θα δείξουν το μέλλον αυτής της υπόθεσης. Το βέβαιο είναι ότι απαιτείται να βρεθεί η χρυσή τομή γιατί ο μεν Άρης δεν έχει στο γήπεδο τον βασικό του σέντερ, ο δε Ντραγκίτσεβιτς δεν ακολουθεί πρόγραμμα επαγγελματικής ομάδας και κανείς δεν ξέρει σε τι αγωνιστική και φυσική κατάσταση θα είναι όταν έρθει στη Θεσσαλονίκη.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα