Ηρακλής: Αποκάλυψε τις νέες φανέλες

Gazzetta team
Ηρακλής: Αποκάλυψε τις νέες φανέλες

bet365

Η ΚΑΕ Ηρακλής αποκάλυψε τις φανέλες της ομάδας ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου όπου το πρόσωπο του «Ημίθεου» βρίσκεται σε περίοπτη θέση.

Στο προηγούμενο διάστημα, η ΚΑΕ Ηρακλής είχε προχωρήσει σε σχετική ψηφοφορία με την ταυτόχρονη παρουσίαση των σχετικών μοντέλων. Σήμερα, στην ενημέρωσή της σημείωσε ότι… «Η επιλογή ήταν δύσκολη, αφού όλα τα σχέδια της CrossOver Basketball είναι όμορφα, αλλά έπρεπε να διαλέξουμε! Δεν μπορούμε να τις φοράμε όλες, αν και ποτέ δεν ξέρεις! Στη διάρκεια της σεζόν ίσως έχουμε και μερικές ακόμη, ως έκπληξη, ή κάποιες για να τιμηθεί ένα γεγονός!

Σε κάθε περίπτωση θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη που δείξατε σε αυτή μας την πρωτοβουλία και να ανακοινώσουμε τις δύο Φανέλες που κέρδισαν τη συμπάθειά σας. Είναι η ριγέ, άσπρη-μπλε και η μπλε με τον Ημίθεο στο πλευρό.

Τρίτη ψηφίστηκε η Φανέλα με τις γαλάζιες ρίγες και τέταρτη αυτή με το "μιλιτέρ" σχέδιο. Ίσως χρησιμοποιηθούν σε κάποιους αγώνες, και αυτές! Όσο για τους νικητές του διαγωνισμού "Διάλεξε τη Φανέλα μας"; Αύριο ένας παίκτης μας θα κάνει την κλήρωση και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα! Σύντομα, εξ άλλου, θα είναι έτοιμο και το E-Shop για την αγορά της Φανέλας που θέλετε καθώς και άλλων αξεσουάρ της Ομάδας, ενώ υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζεται η πώληση και Διαρκείας για τη νέα και απαιτητική Σεζόν! Πάμε γερά...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα