Άρης: Την ερχόμενη εβδομάδα η συνάντηση με τον Ανδρέα Ζαγκλή

Άρης: Την ερχόμενη εβδομάδα η συνάντηση με τον Ανδρέα Ζαγκλή

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Την ερχόμενη εβδομάδα η συνάντηση με τον Ανδρέα Ζαγκλή

bet365

Η συνάντηση που προγραμματίστηκε για την ερχόμενη εβδομάδα μεταξύ των ανθρώπων του Άρη με τον γενικό γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή, θεωρείται η πιο σημαντική στον κύκλο των επαφών των δύο πλευρών.

Μέσω επιστολής στην ΕΟΚ, η ΚΑΕ Άρης είχε ζητήσει συνάντηση με τον γενικό γραμματέα της FIBA, Ανδρέα Ζαγκλή, με αποκλειστικό θέμα συζήτησης την απαγόρευση μεταγραφών που «κουβαλούν» οι «κίτρινοι» λόγω της μη καταβολής δόσεων σε οκτώ αθλητές. Η FIBA ήταν ξεκάθαρη στις θέσεις της, σημείωσε ότι το αρμόδιο όργανο (σ.σ. BAT) είναι ανεξάρτητο, ότι δεν έχει τη δυνατότητα παρέμβασης καθώς επίσης και ότι η ΚΑΕ Άρης θα πρέπει να καταβάλλει το σύνολο των ληξιπρόθεσμων δόσεων για να δρομολογηθεί η άρση της ποινής απαγόρευσης.

Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι η FIBA απάντησε στο αίτημα του Άρη για κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον κ. Ζαγκλή στη Γενεύη κι αυτή θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα εντός του τριημέρου 8-9 και 10 Σεπτεμβρίου. Είναι προφανές ότι πρόκειται για την πιο σημαντική συνάντηση στον κύκλο των επαφών μεταξύ των δύο πλευρών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα