Περιστέρι: Αναβλήθηκε το πρώτο φιλικό της χρονιάς

Περιστέρι: Αναβλήθηκε το πρώτο φιλικό της χρονιάς

Gazzetta team
Περιστέρι: Αναβλήθηκε το πρώτο φιλικό της χρονιάς

bet365

Το πρώτο τεστ της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 για το Περιστέρι ήταν προγραμματισμένο για την προσεχή Τετάρτη (2/9), με αντίπαλο τον Αμύντα.

Το φιλικό με την ομάδα του Υμηττού, που θα αποτελούσε και την «πρώτη γεύση» που θα έπαιρνε ο Νίκος Παπανικολόπουλος και οι συνεργάτες του από την ομάδα σε κανονικές αγωνιστικές συνθήκες, αναβλήθηκε.

Πλέον, οι «κυανοκίτρινοι» θα περιμένουν την αναμέτρηση του επόμενου Σαββάτου (5/9) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» με αντίπαλο το Λαύριο, προκειμένου να υπάρχει μία πρώτη εικόνα για την πορεία της προετοιμασίας και της αφομοίωσης των νέων παικτών από την ομάδα.

Η προετοιμασία του Περιστερίου συνεχίστηκε το Σάββατο (29/8) με μια προπόνηση το μεσημέρι που περιλάμβανε πολλή τακτική στο γήπεδο, καθώς εκτός από την βελτίωση της φυσικής κατάστασης στην παρούσα φάση ζητούμενο είναι και η προσαρμογή των νέων παικτών στις απαιτήσεις της ομάδας.

Την Κυριακή (30/8) οι «κυανοκίτρινοι» έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν ξανά στις διπλές προπονήσεις από την Δευτέρα (31/8).

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα