ΠΑΟΚ: Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων

bet365

Ο ΠΑΟΚ κοινοποίησε το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων προετοιμασίας μεταξύ των οποίων είναι και οι αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Προμηθέα Πατρών.

Ο Δικέφαλος διανύει τη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας του και από αύριο (28/8) ο Κώστας Μέξας θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες καθώς αναμένονται στη Θεσσαλονίκη και οι Μάλκολμ Γκρίφιν, Τζέρεμι Λοβ. Οι δύο Αμερικανοί επρόκειτο να φτάσουν σήμερα (27/8), λόγω όμως προβλήματος που προέκυψε στις πτήσεις, η άφιξή τους μετατέθηκε κατά 24 ώρες. Το θετικό για τον προπονητή του ΠΑΟΚ είναι ότι στα φιλικά παιχνίδια απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους θα έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ… «Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει τα φιλικά παιχνίδια με ισχυρούς αντιπάλους, καθώς θα αντιμετωπίσει στις 5 Σεπτεμβρίου τον Παναθηναϊκό στα Ιωάννινα. Δύο ημέρες αργότερα (7/9), ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στο PAOK Sports Arena την ΑΕΚ, ενώ στις 11/9 αναμένεται να γίνει ο επόμενος εντός έδρας φιλικός αγώνα με αντίπαλο την ομάδα της Λάρισας. Θα ακολουθήσει ένα πενταήμερο ταξίδι σε Αθήνα και Πάτρα, στη διάρκεια του οποίου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την ΑΕΚ (16/9 στο ΟΑΚΑ), το Λαύριο (17/9 στο Λαύριο) και τον Προμηθέα (19/9 στην Πάτρα). Όλα τα φιλικά παιχνίδια του ΠΑΟΚ, όπως είναι αναμενόμενο λόγω του κορωνοϊού θα διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών».

Παράλληλα η ΚΑΕ ενημέρωσε ότι ο 18χρονος Νίκος Χαρίτογλου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και παράλληλα παραχωρήθηκε (υπό τη μορφή δανεισμού) στην Ελευθερούπολη.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα