Άρης: Κατέπεσε η εγγυητική επιταγή της ΚΑΕ

Άρης: Κατέπεσε η εγγυητική επιταγή της ΚΑΕ

Gazzetta team
Άρης: Κατέπεσε η εγγυητική επιταγή της ΚΑΕ

bet365

Νέο πρόβλημα καλείται να διαχειριστεί η ΚΑΕ Άρης καθώς κατέθεσε η εγγυητική επιταγή των 60.000 ευρώ μετά τη δικαστική δικαίωση παικτών οι οποίοι είχαν εντάξει τις οφειλές του στο άρθρο 99.
Η ΚΑΕ Άρης παραμένει στην… εντατική έχοντας να αντιμετωπίσει όλες τις αμαρτίες του παρελθόντος. Πλέον μάλιστα πρέπει να καλύψει και το ποσό της εγγυητικής επιταγής των 60.000 ευρώ καθώς αυτή κατέπεσε έπειτα από απόφαση του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης στην αίτηση που είχαν καταθέσει οι Μιχάλης Τσαϊρέλης, Δημήτρης Βεργίνης, Θόδωρος Ζάρας, Νίκος Αργυρόπουλος, Νίκος Μπάρλος, Φάνης Κουμπούρας και Κώστας Χαραλαμπίδης. Μάλιστα, οι τέσσερις τελευταίοι είχαν να λαμβάνουν τρεις δόσεις για την εξόφληση του ποσού που περιλάμβανε το άρθρο 99, πλέον όμως διεκδικούν το συνολικό χρέος, δηλαδή το ποσό που τους οφείλονταν από την ΚΑΕ πριν την υπαγωγή της στο άρθρο 99!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα