Άρης: Η σημερινή Γ.Σ. για την ΚΑΕ και η αλλαγή στο διοικητικό συμβούλιο

Άρης: Η σημερινή Γ.Σ. για την ΚΑΕ και η αλλαγή στο διοικητικό συμβούλιο

Gazzetta team
Άρης: Η σημερινή Γ.Σ. για την ΚΑΕ και η αλλαγή στο διοικητικό συμβούλιο

bet365

Απόψε (20:00) θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση του ΑΣ Άρης στο Αλεξάνδρειο με αποκλειστικό αντικείμενο συζήτησης την κατάσταση στην ΚΑΕ…

Η σημασία της γενικής συνέλευσης αποτυπώθηκε μέσα από την επικοινωνιακή τακτική του ΑΣ στις προηγούμενες ημέρες ενώ στη σημερινή (22/7) ανάρτησή του στα social media ανέφερε… «για το αύριο της ομάδας που στα δύσκολα δεν το έβαλε ποτέ κάτω». Γι’ αυτόν τον λόγο εξάλλου αποφασίστηκε η πραγματοποίηση γ. σ. Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ, προεξέχοντος του προέδρου Λευτέρη Αρβανίτη, θα αναλύσει την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΚΑΕ ούτως ώστε να αντιληφθούν άπαντες την κρισιμότητα αυτής. Το ιδανικό σενάριο προβλέπει επίσης την εξασφάλιση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της εταιρίας πριν την έναρξη της γ. σ., μέχρι στιγμής ωστόσο δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση για το αν έχουν μεταβιβαστεί οι μετοχές από τον Δημήτρη Γουλιέλμο σε 18 φυσικά πρόσωπα. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έχει το ιδιωτικό συμφωνητικό στα χέρια του και παράλληλα δεσμεύτηκε να το υπογράψει.

Στο μεταξύ, ανακοινώθηκε σήμερα (22/7) η αντικατάσταση του Τάσου Μωϋσιάδη από το δ. σ. της ΚΑΕ Άρης με τον Γιώργο Αιγίδη. Ο τελευταίος είναι γενικός γραμματέας στο δ.σ. του Ερασιτέχνη και διετέλεσε μέλος του συμβουλίου της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ στο πρόσφατο παρελθόν. Στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ αναφέρει… «Ο κ. Αιγίδης παίρνει τη θέση του Αναστάσιου Μωϋσιάδη στο διοικητικό συμβούλιο της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, ως εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη. Ο κ. Μωϋσιάδης, ο οποίος παραμένει στο διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ., πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες στην Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ, σε μία δύσκολη εποχή. Τον ευχαριστούμε γι' αυτήν την προσφορά του.καθώς τη θέση του θα πάρει. Μετά από απόφαση που λήφθηκε στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ. ΑΡΗΣ την Τρίτη 21/07, νέος εκπρόσωπός του Ερασιτέχνη στην Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ορίστηκε ο Γιώργος Αιγίδης. Ο κ. Αιγίδης είναι γενικός γραμματέας στο δ.σ. του Ερασιτέχνη και διετέλεσε μέλος του συμβουλίου της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ στο πρόσφατο παρελθόν».
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα