ΠΑΟΚ: Σε ανοιχτή γραμμή με Παπαντωνίου και Ζάρα

ΠΑΟΚ: Σε ανοιχτή γραμμή με Παπαντωνίου και Ζάρα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Σε ανοιχτή γραμμή με Παπαντωνίου και Ζάρα

bet365

Η δημιουργία ελληνικού κορμού αποτελεί προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ και προς αυτήν την κατεύθυνση εκδήλωσε ενδιαφέρον για την απόκτηση των Νώντα Παπαντωνίου, Θόδωρου Ζάρα.

Σε αντίθεση με το πρόσφατο παρελθόν όπου ο ΠΑΟΚ είχε σταθερό ελληνικό κορμό και προχωρούσε σε υποστηρικτικές ενέργειες, φέτος θα πρέπει να δημιουργήσει ομάδα από την αρχή. Με εξαίρεση τους Καρρά, Ιατρίδη δεν υπάρχει άλλο ενεργό συμβόλαιο κι αυτό σημαίνει ότι είναι αναγκαία η απόκτηση τουλάχιστον έξι Ελλήνων παικτών. Προς αυτήν την κατεύθυνση προβλέπεται να γίνουν επαφές με τον Βαγγέλη Μαργαρίτη με τη διαφορά ότι η προσφορά του ΠΑΟΚ (σε οικονομικό επίπεδο) θα είναι πολύ χαμηλότερη σε σχέση με το συμβόλαιο που είχε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ στα τελευταία χρόνια, παράλληλα διαφοροποιημένος θα είναι και ο αγωνιστικός ρόλος του.

Εκ των βασικών στόχων του ΠΑΟΚ από την ελληνική αγορά είναι οι Νώντας Παπαντωνίου, Θόδωρος Ζάρας. Αμφότεροι αγωνίστηκαν στο παρελθόν στον σύλλογο, η προϋπηρεσία του πρώτου ήταν σαφώς μικρότερη σε χρονική διάρκεια σε σχέση με τη διετία του Ζάρα, προέρχονται από καλές χρονιές σε Λάρισα και Ηρακλή αντίστοιχα, ενώ τους γνωρίζει ο Κώστας Μέξας. Ειδικά με τον Θόδωρο Ζάρα, ο προπονητής του Δικεφάλου συνεργάστηκε στον ΚΑΟΔ και μάλιστα έπαιξε ρόλο στην μπασκετική εξέλιξή του.

Η κατάληξη των δύο υποθέσεων θα διαμορφωθεί αναλόγως της προσφοράς του ΠΑΟΚ στους δύο παίκτες και φυσικά, των προτάσεων που θα έχουν στα χέρια τους από άλλες ομάδες. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ήδη οι επιτελείς του Δικεφάλου έχουν περιγράψει το πλαίσιο στο οποίο μπορούν να κινηθούν αλλά και τον αγωνιστικό ρόλο που θα έχουν οι παίκτες στην περίπτωση που αποφασίσουν την επιστροφή τους στην ομάδα.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα