Αναβαθμίζεται σε διοικητικό πόστο ο Καλαϊτζής!

Αναβαθμίζεται σε διοικητικό πόστο ο Καλαϊτζής!

Αναβαθμίζεται σε διοικητικό πόστο ο Καλαϊτζής!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr η νέα τάξη πραγμάτων στον Παναθηναϊκό θα βρει τον 43χρονο βετεράνο διεθνή point-guard με αυξημένες αρμοδιότητες σε διοικητικό επίπεδο, ενώ παράλληλα θα κρατήσει και την τεχνική επίβλεψη των ακαδημιών του «τριφυλλιού».

Φόρεσε την «πράσινη» φανέλα για σχεδόν μία δεκαετία (1997-2006) και ως παίκτης του Παναθηναϊκού πανηγύρισε 11 εγχώριους τίτλους (8 πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα) και 2 ευρωπαϊκά τρόπαια (2000 & 2002), ενώ στην διάρκεια αυτής θητείας, έγινε μέλος της Εθνικής ανδρών και συμμετείχε σε δύο Eurobasket (1997 & 2001).

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι επικεφαλής προπονητής του επιτυχημένου προγράμματος των ακαδημιών του «εξάστερου», ενώ στη σεζόν που διεκόπη άδοξα – λόγω κορονοϊού – διετέλεσε για ένα μικρό διάστημα μέλος του τεχνικού επιτελείου της πρώτης ομάδας, ως ένας εκ των συνεργατών του Ρικ Πιτίνο.

Ο λόγος για τον Γιώργο Καλαϊτζή, τον οποίο η νέα τάξη πραγμάτων στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα βρει σε ενισχυμένο ρόλο, αλλά όχι στο τεχνικό team. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο 43χρονος βετεράνος άσος που θα κρατήσει και την τεχνική επίβλεψη των τμημάτων υποδομής, θα έχει στενή συνεργασία με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη και θα είναι ο συνδετικός κρίκος του αγωνιστικού τμήματος με την διοίκηση, έχοντας και τις αρμοδιότητες του team manager.

Κατ' αυτό τον τρόπο, ο Παναθηναϊκός θα έχει τρεις πρώην παίκτες του (και συμπαίκτες στην διετία 2004-2006) σε καίριες θέσεις και γίνεται η πρώτη ελληνική ομάδα που ακολουθεί ένα μοντέλο με τόσους πολλούς βετεράνους αθλητές στο front-office.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα