ΑΕΚ: Συνάντηση Αγγελόπουλου - Δουβή

ΑΕΚ: Συνάντηση Αγγελόπουλου - Δουβή

ΑΕΚ: Συνάντηση Αγγελόπουλου - Δουβή

bet365

Σε δύσκολη θέση φαίνεται πως έχει έρθει ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Δουβής, μετά το Δ.Σ. του ΕΣΑΚΕ, καθώς φέρεται να πήγε κόντρα στις θέσεις της ομάδας που εκπροσωπούσε.

Η συνεδρίαση του ΕΣΑΚΕ την Παρασκευή (21/05) είχε αρκετά... ευτράπελα. Ενώ στην αρχή διέρρευσε πως ομόφωνα αποφασίστηκε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ να είναι ο πρωταθλητής για το 2019-20 και οι Άρης - ΠΑΟΚ να μην υποβιβαστούν, στη συνέχεια ήρθε η αντίδραση της ΑΕΚ που τόνισε πως «δεν πήραμε μέρος σε καμία διαδικασία», ενώ το «τριφύλλι» ψήφισε «λευκό».

Επιπλέον, ο Βαγγέλης Τσάπας υποστήριξε στον «αέρα» του «ΣΠΟΡ FM 94.6» πως «πρωταθλητής θα είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν είχε και μεγάλη θέρμη να ψηφιστεί αυτό. Δεν έγινε ψηφοφορία, αλλά αναφέρθηκε. Δεν πέφτει κανείς. Αυτό έχει αποφασιστεί εδώ και καιρό. Η ΕΟΚ θα αποφασίσει εάν θα ανέβει μία ή δύο ομάδες. Αυτό είναι απόφαση της ΕΟΚ και όχι του ΕΣΑΚΕ».

Η ΑΕΚ, που επέμενε στην θέση της από την αρχή έως το τέλος και αυτή είχε να κάνει με την συνέχιση του πρωταθλήματος με οποιονδήποτε τρόπο, φαίνεται πως ήρθε αντιμέτωπη και με ένα απρόσμενο γεγονός.

Στην διάρκεια του Δ.Σ., ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, αλλά και αντιπρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Σταύρος Δουβής, φέρεται να εξέφρασε την αντίθεσή του με την θέση των «κιτρινόμαυρων», κάτι το οποίο δεν άρεσε καθόλου και υπήρξε η άμεση παρέμβαση του Μάκη Αγγελόπουλου, για να επανέρθει η τάξη.

Το σίγουρο είναι πως ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ δεν θα αφήσει έτσι αυτό το περιστατικό και θα έχει συνάντηση - πιθανώς το Σάββατο (22/05) - με τον Σταύρο Δουβή, το μέλλον του οποίου στην «Βασίλισσα» μοιάζει αβέβαιο, μετά από αυτές τις εξελίξεις. Μετά το πρώτο... σοκ, ο Μάκης Αγγελόπουλος θα μιλήσει με ψυχραιμία μαζί του και θα πάρει τις αποφάσεις του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα