Αυτή είναι η κορυφαία πεντάδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ

Αυτή είναι η κορυφαία πεντάδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Αυτή είναι η κορυφαία πεντάδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ

bet365

Περισσότεροι από 5.000 φίλοι του ΠΑΟΚ συμμετείχαν στην ανάδειξη της κορυφαίας πεντάδας της ομάδας από το 1980 έως και σήμερα και ψήφισαν τους Τζον Κόρφα, Μπάνε Πρέλεβιτς, Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς, Ουόλτερ Μπέρι και Ζόραν Σάβιτς.

Με εξαίρεση τη θέση «4» όπου υπήρξε μάχη μεταξύ του Ουόλτερ Μπέρι με τον Κεν Μπάρλοου, οι υπόλοιποι αναδείχθηκαν με υψηλά ποσοστά, ειδικά οι Μπάνε Πρέλεβιτς, Πέτζα Στογιάκοβιτς. Για την ακρίβεια η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ενημέρωσε μεταξύ άλλων ότι… Μετά από περισσότερους από 5000 ψήφους οι πέντε παίκτες που επιλέξατε για την καλύτερη πεντάδα από το 1980 μέχρι και σήμερα είναι οι: Τζον Κόρφας, Bane Prelevic, Predrag Stojakovic, Walter Berry και Zoran Savic.

Ο Κόρφας συγκέντρωσε το 61% των ψήφων στη θέση των point guard, με τους Scott Skiles, Νίκο Σταυρόπουλο και Damir Mulaomerovic να ακολουθούν. Ο Bane Prelevic πήρε το 90% των ψήφων στη θέση «2», με τον Κώστα Βασιλειάδη να είναι στη δεύτερη θέση, ενώ ο Predrag Stojakovic πήρε το 87% των ψήφων στους small forwards, μπροστά από τους Γιώργο Μπαλογιάννη και Mike Jones.

Στη θέση «4», ο Walter Berry έλαβε το 41% των ψήφων, με τον Ken Barlow να είναι στο 29% και τους Cliff Levingston και Βαγγέλη Μαργαρίτη να ακολουθούν. Τέλος, ο Zoran Savic πήρε το 57% των ψήφων στους center, με τους Παναγιώτη Φασούλα, Ευθύμη Ρεντζιά και Charles Shackleford να ακολουθούν».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

BASKET LEAGUE NEWS FEED