Πάει για οριστικό «λουκέτο» η EKO Basket League!

Gazzetta team
Πάει για οριστικό «λουκέτο» η EKO Basket League!

bet365

Πραγματοποιείται σήμερα Δευτέρα (23/3, 16:00) έκτακτη τηλεδιάσκεψη μεταξύ των εκπροσώπων των ομάδων της ΕΚΟ Basket League προκειμένου να παρθούν οριστικές αποφάσεις όσον αφορά το μέλλον του πρωταθλήματος.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή είναι το οριστικό «λουκέτο» στο πρωτάθλημα και να... ρίξει από τώρα τους τίτλους τέλους στη φετινή σεζόν.

Η τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί μέσω skype και αναμένεται να τεθούν επί τάπητος πολλά θέματα επί τάπητος. Τόσο όσον αφορά την στέψη του πρωταθλητή (με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να είναι πρώτος αυτή τη στιγμή στην regular season) όσο και όσον αφορά τις ομάδες που θα πάρουν στο επόμενο BCL.

Βέβαια το μεγαλύτερο ενδιαφέρον υπάρχει στην «ουρά» της βαθμολογίας και αφορά τις ομάδες που θα βρεθούν στην Α2. Και αυτό στην περίπτωση που δεν αποφασιστεί να υπάρξει πρωτάθλημα 16 ομάδων και προβιβασμό δύο ομάδων από την Α2. Και φυσικές ποιες θα είναι αυτές οι ομάδες.

Όλα τα ερωτήματα θα πάρουν απάντηση σήμερα το μεσημέρι και μετά την κρίσιμη τηλεδιάσκεψη για το μέλλον της ΕΚΟ Basket League.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα