Άρης: Συζητήθηκε η παραχώρηση του Αλεξανδρείου

Άρης: Συζητήθηκε η παραχώρηση του Αλεξανδρείου

Gazzetta team
Άρης: Συζητήθηκε η παραχώρηση του Αλεξανδρείου

bet365

Σήμερα (28/02) έγινε συνάντηση ανάμεσα στη διοίκηση του Α.Σ. Άρης και την αντίστοιχη των Ε.Α.Κ. Θεσσαλονίκης, με θέμα την παραχώρηση του Αλεξανδρείου Μελάθρου.

Τον Άρη εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, Λευτέρης Αρβανίτης, το μέλος του δ.σ., Τάσος Μωϋσιάδης και ο νομικός σύμβουλος, Χρήστος Γρόλλιος, σε μία συνάντηση που ακολούθησε αυτήν του προέδρου του Α.Σ. με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Οι ιθύνοντες των Ε.Α.Κ. ήταν, όπως και ο υφυπουργός, θετικοί στο αίτημα του Άρη για την παραχώρηση του Αλεξανδρείου για τα επόμενα 49 χρόνια.

Η διοίκηση των Ε.Α.Κ. θα ζητήσει εγγράφως ένα business plan και μία οικονομοτεχνική μελέτη.

Ο Α.Σ. Άρης βρίσκεται ήδη σε διαδικασία κατάρτισής τους και θα τα αποστείλει το συντομότερο δυνατό, ώστε η διοίκηση των Ε.Α.Κ. να γνωμοδοτήσει στον υπουργό και να δρομολογηθούν οι απαραίτητες εξελίξεις για να υλοποιηθεί το χρόνιο και δίκαιο αίτημα του Άρη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα