Ο Πανιώνιος κατήγγειλε την σύμβαση με τον Μπάουμαν

Gazzetta team
Ο Πανιώνιος κατήγγειλε την σύμβαση με τον Μπάουμαν

bet365

Η ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa ανακοίνωσε πως προχώρησε σε καταγγελία της σύμβασης που είχε με τον Μπράντον Μπάουμαν.

Όπως αναφέρουν οι «κυανέρυθροι», ο Αμερικανός παίκτης εγκατέλειψε την ομάδα, χωρίς καμία προειδοποίηση.

Αναλυτικά:

«H KAE Πανιώνιος Su Casa ενημερώνει ότι προχωρά σε καταγγελία της σύμβασης, που έχει υπογράψει με τον αθλητή Brandon Bowman.

Ο εν λόγω αθλητής επέδειξε παντελή έλλειψη επαγγελματισμού - σε μία τόσο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος - έχοντας εγκαταλείψει την χώρα μας και χωρίς καμία προειδοποίηση δεν παρευρέθη στις προπονήσεις της Δευτέρας (23/2), Τρίτης (24/2), Τετάρτης (25/2) και Πέμπτης (26/2), όντας αδικαιολογήτως απών, ενώ είναι σε ισχύ το υπογεγραμμένο συμβόλαιο που καθόριζε την συνεργασία των δυο πλευρών μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδους 2019-20.

Δυστυχώς, με την αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά, θέτει σε κίνδυνο όλο τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας μας, με δεδομένο ότι, βάση του κανονισμού, δεν διατηρούμε δικαίωμα, ώστε να προβούμε στην αντικατάσταση του.

Ως εκ τούτου, το ΔΣ της ΚΑΕ αποφάσισε να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την τιμωρία του παίκτη, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να προασπίσει κάθε νόμιμο δικαίωμα της».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα