Αγγελοπουλος: «Στο νέο γήπεδο την επόμενη χρονιά»

Αγγελοπουλος: «Στο νέο γήπεδο την επόμενη χρονιά»

Αγγελοπουλος: «Στο νέο γήπεδο την επόμενη χρονιά»

Ο Μάκης Αγγελόπουλος εξέφρασε την σιγουριά πως η ΑΕΚ θα είναι στο νέο της «σπίτι» την επόμενη σεζόν, ενώ μίλησε και για την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Λιόλιου για πρόεδρος της ΕΟΚ.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ μίλησε για περίπου δύο ώρες στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο νέο γήπεδο, στα Άνω Λιόσια. Ο Μάκης Αγγελόπουλος τόνισε πως η αρχή της επόμενης σεζόν (2020-21) θα βρει τη «Βασίλισσα» στο νέο της «σπίτι» και πως «στόχος είναι να "χτιστεί" ένα νέο μπασκετικό κοινό, εκτός από τη βάση οπαδών που υπάρχει αυτή τη στιγμή».

Ακόμη, υποστήριξε πως το Basketball Champions League είναι το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ενώ εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Λιόλιου για την ΕΟΚ, λέγοντας: «Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου πρόεδρο της ΕΟΚ, που ελέγχει τη διαιτησία, και παράλληλα και πρόεδρο της ΑΕΚ».

Επιπλέον, φάνηκε σίγουρος πως φέτος η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου θα κοντράρει τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στους τελικούς της ΕΚΟ Basket League και είπε για ακόμα μια φορά πως ο Ντούσαν Σάκοτα θα κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ.