Η δυσκολία στην απόφαση για Μπράουν και η αποχή του Μόρις

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η δυσκολία στην απόφαση για Μπράουν και η αποχή του Μόρις

bet365

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θα αποφασίσει η ΚΑΕ Άρης για το μέλλον του Κεν Μπράουν στην ομάδα, την ίδια ώρα ο Τζέιλεν Μόρις απέχει από τις προπονήσεις διαμαρτυρόμενος για οικονομικές οφειλές.

Μετά τη χθεσινή (20/2) απολογία του Κεν Μπράουν, θεωρητικά, σήμερα (21/2) η διοίκηση θα αποφάσιζε για το μέλλον του Αμερικανού στην ομάδα έχοντας από τη μία πλευρά την αγωνιστική αναγκαιότητα της παρουσίας τους στις οκτώ αγωνιστικές που απομένουν και από την άλλη πλευρά, την απαράδεκτη συμπεριφορά του και την απόφασή του να εγκαταλείψει την ομάδα την παραμονή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Φαίνεται όμως ότι το ζήτημα είναι πολύ βαθύτερο, σχετίζεται με τις εσωτερικές ισορροπίες και η ΚΑΕ δυσκολεύεται να πάρει απόφαση. Γι’ αυτόν τον λόγο, αυτή μετατέθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο όπου προβλέπεται να γίνει μια νέα επαφή των μελών της διοίκησης με τον Σάββα Καμπερίδη.

Γι’ αυτόν τον λόγο, ο Αμερικανός δεν αγωνίστηκε στο σημερινό (21/2) φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή, περιμένοντας την απόφαση της διοίκησης και φυσικά αυτή η κατάσταση προφανώς δεν είναι προς όφελος τόσο του παίκτη, όσο και της ομάδας. Στη διάθεση του Σάββα Καμπερίδη δεν βρέθηκε ούτε ο Τζέιλεν Μόρις. Ο Αμερικανός απέχει από τις δραστηριότητες της ομάδας, διαμαρτυρόμενος (και πάλι) για οικονομική οφειλή της ΚΑΕ απέναντί του, παρότι έλαβε σημαντικό μέρος των οφειλόμενων την περασμένη εβδομάδα.

Για τον Ηρακλή, δεν αγωνίστηκαν οι Βασίλης Καββαδάς, Ντάριους Γκάρετ. Ο τελευταίος απέχει από τις προπονήσεις της ομάδας διαμαρτυρόμενος για οφειλές (τουλάχιστον ενός μήνα) απέναντι του, ουσιαστικά θεωρείται... ξένο σώμα και προς αυτήν την κατεύθυνση οι Θεσσαλονικείς κινούνται για την απόκτηση αντικαταστάτη του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα