ΑΕΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις με 7 απουσίες

ΑΕΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις με 7 απουσίες

Κάτια Πετροπούλου
ΑΕΚ: Επιστροφή στις προπονήσεις με 7 απουσίες

bet365

Τραυματίες και διεθνείς έχουν αφήσει... μισή την ΑΕΚ, που την Πέμπτη (20/02) θα αρχίσει την προετοιμασία για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο (26/02, 18:00)/

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος, οι «κιτρινόμαυροι» πήραν τριήμερο ρεπό, προκειμένου να ξεκουραστούν.

Την Πέμπτη (20/02) θα επιστρέψουν στο παρκέ του ΟΑΚΑ για προπόνηση, αλλά το απουσιολόγιο του Ηλία Παπαθεοδώρου θα είναι γεμάτο.

Ο Κέντρικ Ρέι υπέστη διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική, όπως ενημέρωσε η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, και ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Η κατάστασή του θα εκτιμάται μέρα με τη μέρα.

Απόντες θα είναι και οι Τζεράι Γκραντ (έπαιξε με ένεση στον Τελικό), Κιθ Λάνγκφορντ και Νίκος Γκίκας, που ακολουθούν επίσης θεραπευτική αγωγή.

Χάρης Γιαννόπουλος και Λίνος Χρυσικόπουλος είναι με την Εθνική Ομάδα στην Πάτρα, ενώ ο Γιόνας Ματσιούλις θα ενισχύσει την Λιθουανία στα προκριματικά του Eurobasket 2021 (21/02 και 24/02).

Η ΑΕΚ υποδέχεται το Ρέθυμνο την Τετάρτη (26/02, 18:00) στο ΟΑΚΑ, για το εξ' αναβολής παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της EKO Basket League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα