ΑΕΚ: Κανένα θέμα μεταξύ Αγγελόπουλου - Κουτά!

ΑΕΚ: Κανένα θέμα μεταξύ Αγγελόπουλου - Κουτά!

Αντώνης Καλκαβούρας
ΑΕΚ: Κανένα θέμα μεταξύ Αγγελόπουλου - Κουτά!

bet365

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Χάρης Κουτάς δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το διοικητικό σχήμα και το πλευρό του Μάκη Αγγελόπουλου, ανεξαρτήτως αν πλέον δεν ανήκει στην μετοχική σύνθεση της μπασκετικής ΑΕΚ.

Ολυμπιακός - Μπασκόνια: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Μία φιλική σχέση ετών, πολλώ δε μάλλον μία στενή καθημερινή συνεργασία από το φθινόπωρο του 2013 κι εντεύθεν (όταν και οι δύο ανέλαβαν τις τύχες της «Ένωσης») πάντα δοκιμάζεται και από δύσκολες στιγμές αλλά και διαφωνίες όσον αφορά σε θέματα διοίκησης, διαχείρισης καταστάσεων και λήψης αποφάσεων.

Στην περίπτωση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλου και του πρώην μετόχου, Χάρη Κουτά, αυτό δεν συνέβη ούτε καν λίγες φορές.

Εξυπακούεται, λοιπόν, ότι δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του Χάρη Κουτά από τα διοικητικά της ΑΕΚ, στα οποία και θα παραμείνει μέχρι νεωτέρας, ως στενός συνεργάτης και σύμβουλος του Μάκη Αγγελόπουλου, ρόλο τον οποίο και είχε από την πρώτη στιγμή της κοινής πορείας τους στην ΚΑΕ.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα