ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ηρακλής: Τέλος ο Καστρίτης!

Ηρακλής: Τέλος ο Καστρίτης!

Ηρακλής: Τέλος ο Καστρίτης!

Ο Γιάννης Καστρίτης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Ηρακλή, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Τίτλοι τέλους για τη συνεργασία του Γιάννη Καστρίτη με τον Ηρακλή, όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Έλληνας τεχνικός ετοιμάζεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, την Χάποελ Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ηρακλής για τη λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Καστρίτη, ο οποίος μετά τη νίκη επί της Λάρισας είχε σταθεί στις πολικές συνθήκες που επικρατούν στο γήπεδο κατά τη διάρκεια των προπονήσεων!

Εχοντας κοινό στόχο την ομαλή συνέχεια της προσπάθειας του ΗΡΑΚΛΗ, και με δεδομένη την εκατέρωθεν άριστη σχέση που εδραιώθηκε μέσα από την κοινή προσπάθεια από την αρχή της χρονιάς, η Διοίκηση της ΚΑΕ και ο Προπονητής Γιάννης Καστρίτης κατόπιν ειλικρινούς συζητήσεως και ανταλλαγής απόψεων για το πως το μέλλον θα είναι καλύτερο, συναποφάσισαν την από κοινού λύση της συνεργασίας τους. 

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ εύχεται κάθε επιτυχία στον προπονητή Γιάννη Καστρίτη σε οποιοδήποτε βήμα στην καριέρα του και τον ευχαριστεί για την προσφορά του στην ομάδα μας. Οι δρόμοι μας χωρίζουν με την ελπίδα αυτό το βήμα να είναι θετικό και για τους δύο και με δεδομένο πως μπήκαν κάποιες βάσεις στην εκατέρωθεν εξέλιξη. 

Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για εδραίωση στα ανώτερα επίπεδα του Ελληνικού Μπάσκετ, όπως αρμόζει στην Ιστορία μας, και εργαζόμαστε ήδη, παρά τις δυσκολίες, για τα επόμενα μας βήματα σε όλα τα επίπεδα, έχοντας διαρκή και άγρυπνο αρωγό τον φίλαθλο κόσμο μας και σύμμαχο μας τις Αρχές που διέπουν τον ιστορικότερο σύλλογο του αθλήματος που όλοι αγαπάμε. Την καθαρότητα, την περηφάνια, την αξιοπρέπεια, το ήθος.

Γιάννη, καλή συνέχεια...