ΑΕΚ: Ρέι και Τσάλμερς οι τυχεροί στην Πρωτοχρονιάτικη πίτα (pics)

ΑΕΚ: Ρέι και Τσάλμερς οι τυχεροί στην Πρωτοχρονιάτικη πίτα (pics)

Κάτια Πετροπούλου
ΑΕΚ: Ρέι και Τσάλμερς οι τυχεροί στην Πρωτοχρονιάτικη πίτα (pics)

bet365

Η ΑΕΚ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της και οι Κέντρικ Ρέι και Μάριο Τσάλμερς ήταν μεταξύ των τυχερών!

Οι δύο Αμερικανοί βγήκαν κερδισμένοι, με τον πρώτο να παίρνει 500 ευρώ και τον δεύτερο δώρο - προσφορά χορηγού.

Στην εκδήλωση που έγινε στο «Hilton» βρέθηκαν ο Μάκης Αγγελόπουλος, διοικητικό και προπονητικό επιτελείο της ΑΕΚ, οι παίκτες και φυσικά ο Νίκος Ζήσης, που αφίχθη το βράδυ του Σαββάτου (18/01) στην Αθήνα, αλλά και τα τμήματα Υποδομής.

Όλοι ήταν μαζί με τις οικογένειές τους, ενώ το «παρών» έδωσε και ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς.

Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ αναφέρει:

«Σε άκρως οικογενειακό κλίμα, οι αθλητές, προπονητές, στελέχη των Τμημάτων Ανδρών, Υποδομής και Aκαδημίας ΑΕΚ BC, καθώς οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές έκοψαν σήμεφα (19/01) την καθιερωμένη πίτα για το καλωσόρισμα του 2020.

"Οικοδεσπότης" της εκδήλωσης ήταν βεβαίως ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος, ο οποίος έκοψε και την πίτα, αλλά την "παράσταση έκλεψε" το (ξανά) μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ, Νίκος Ζήσης, ο οποίος όπως ήταν φυσικό έδωσε το "παρών" αμέσως μετά την πρωινή (του) προπόνηση στο ΟΑΚΑ.

Το ένα από τα τρία φλουριά με χρηματικό αντίτιμο κέρδισε ο Μάριο Τσάλμερς. Τα άλλα δύο φλουριά «έπεσαν» στους Παναγιώτης Γερόσταθο (ΜarketingAssistant) και Φέλιξ Ογκμπέντε (Αθλητής του Εφηβικού Τμήματος). Ο Κέντρικ Ρέι κέρδισε… ταξίδι για δύο ημέρες σε ξενοδοχείο της Πορταριάς, προσφορά του Aktina Travel Group.

Αθλητές της Ακαδημίας, εργαζόμενοι και εθελοντές "κέρδισαν" έπειτα από κλήρωση δώρα-προσφορά χορηγών, συνεργατών και φίλων της "Ένωσης", ανάμεσα στα οποία πολυήμερα ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, ενώ τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη εκπροσώπησε ο κ. Βαγγέλης Μπραουδάκης. Ο κ. Αυγενάκης απέστειλε χαιρετισμό».

BASKET LEAGUE NEWS FEED