Ζιάγκος: «Ήθελα στο βιογραφικό μου ήττα από έναν... Hall Of Famer»

Γιώργος Κούβαρης
Ζιάγκος: «Ήθελα στο βιογραφικό μου ήττα από έναν... Hall Of Famer»

bet365

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος έκλεψε την παράσταση στην συνέντευξη Τύπου καθώς στάθηκε στην... απουσία του Ρικ Πιτίνο και το γεγονός ότι δεν «γέμισε» το βιογραφικό με ήττα από έναν Hall Of Famer!

Ο προπονητής του Ρεθύμνου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την νίκη και να του ευχηθώ ότι καλύτερο για την ευρωπαϊκή του πορεία. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να προσθέσω στο βιογραφικό μου μία ήττα από έναν Hall of Famer, αλλά δεν ήρθαν έτσι τα πράγματα. Μακάρι να πάνε όλα καλά στον κόουτς Πιτίνο, αναφορικά με τους λόγους που βρίσκεται στην Αμερική».

Και συνέχισε: «Επίσης θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου και στον κόουτς Βόβορα τον οποίο θεωρώ ως έναν από τους πιο ταλαντούχους της γενιάς του και δείχνει να κάνει εξαιρετική δουλειά».

Για τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του αντιμετώπισε το ματς με τον Παναθηναϊκό, είπε: «Εμείς πριν από το ματς είχαμε θέσει συγκεκριμένους στόχους, σεβόμενοι απόλυτα τον Παναθηναϊκό ως οργανισμό. Την ποιότητα και το επίπεδο που διαθέτει. Ταυτοχρόνως σεβόμαστε και την δική μας ομάδα και θέλαμε να μείνουμε ανταγωνιστικοί στο ματς για όσο το δυνατόν περισσότερο» και συμπλήρωσε «Έχουμε μια γλυκόπικρη γεύση μιας και σε μεγάλο βαθμό καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Καταφέραμε, αναλογιζόμενοι πάντα τις συνθήκες του παιχνιδιού και τον αντίπαλο να τα πάμε καλά στους τρεις άξονες που θέλαμε. Τα ριμπάουντ, το αμυντικό τρανζίσιον και τα λάθη. Ο Παναθηναϊκός ήρε 51 πόντους από τον πάγκο του κάτι που δείχνει την ποιότητα και το βάθος που διαθέτει σαν ομάδα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθειά τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα