Κοκορόγιαννης: «Έβαλαν οι διαιτητές το χεράκι τους κι έφυγα από το μπάσκετ» (vid)

Κοκορόγιαννης: «Έβαλαν οι διαιτητές το χεράκι τους κι έφυγα από το μπάσκετ» (vid)

Gazzetta team
Κοκορόγιαννης: «Έβαλαν οι διαιτητές το χεράκι τους κι έφυγα από το μπάσκετ» (vid)
Για τα όσα έζησε στους τελευταίους αγώνες που ήταν προπονητής στον Σπόρτιγκ και τον έκαναν να εγκαταλείψει το μπάσκετ μίλησε ο Κίμων Κοκορόγιαννης.

Ο πρώην διεθνής παίκτης του Ολυμπιακού και προπονητής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Basket League Show» και εξήγησε το λόγο που αποφάσισε να αποσυρθεί από το χώρο του μπάσκετ.

«Πήγα στο Σπόρτιγκ, όταν η ομάδα είχε έξι συνεχόμενες ήττες και έκανα ντεμπούτο κόντρα στον ΠΑΟΚ, που ήταν πρώτος στη βαθμολογία κι εμείς τελευταίοι. Το σκορ ήταν 72-69 μέσα στο Σπόρτιγκ, με 15'' να απομένουν, ήμασταν ήταν μπροστά ο Σπόρτιγκ.

Έβαλαν το χεράκι τους οι διαιτητές, δεν θα πω ονόματα, όχι γιατί φοβάμαι. Το αναφέρω, για να το βγάλω από μέσα μου. Είχαμε επίθεση, κάνει παίκτης μου μπάσιμο, απλώνει το χέρι του ο Κολντεμπέλα, το θυμάμαι σαν τώρα, και την βγάζει άουτ. Μας δίνουν την μπάλα, συνεχίζουμε επίθεση και μας δίνουν βήματα. Πάει 72-71 το σκορ. Κάνει άλλος παίκτης μου μπάσιμο, δεύτερη φορά βήματα. Ο Γιαννούλης παίρνει την μπάλα, σουτάρει και τότε λήγει το παιχνίδι. Είναι 72-71 και την ώρα που βγαίνει η μπάλα απ' έξω, σφυρίζουν φάουλ οι διαιτητές. Γίνεται 72-73, παίρνω τάιμ άουτ, δίνω κάποιες οδηγίες, τι θα γίνει σε 1 δευτερόλεπτο. Έβαλα τον ψηλό τον Μπράισον, του λέω θα κάνεις δυνατή πάσα, βάζω και τον Ντούμας, να σημαδέψει εκεί, πετάει την μπάλα ψηλοκρεμαστά, και την ώρα που την πιάνει, σηκώνεται και σουτάρει εντός χρόνου. Ήταν ο Κουματσιώτης, κρεμιέται στα χέρια του, του κάνει φάουλ 100%, δεν σφυρίζεται, γυρίζει γυρίζει η μπάλα, βγαίνει έξω, κι έτσι έχασα.

Ίδια ακριβώς εξέλιξη με τον Ολυμπιακό, κοντά στο σκορ, μετά με τον Έσπερο και στο πέμπτο παιχνίδι με τον ΑΟ Δάφνης. Μπαίνω μετά στη Συνέντευξη Τύπου και βλέπω τους δημοσιογράφους. Τους λέω "είμαι 35 χρόνια στο μπάσκετ, δεν πρόκειται να με ξαναδείτε. Δεν ξανασχολούμαι με το μπάσκετ". Κι έκτοτε, έφυγα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα