Μαρκόπουλος: «Μας εκνεύρισαν τα σφυρίγματα»

Gazzetta team
Μαρκόπουλος: «Μας εκνεύρισαν τα σφυρίγματα»

bet365

Ο Σούλης Μαρκόπουλος εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία του αγώνα στο Ρέθυμνο και παράλληλα στάθηκε στην κακή επιθετική λειτουργία της ομάδας του.

Ο προπονητής του Άρη υποστήριξε αρχικά ότι… «η ομάδα μας ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, εκεί σφυρίχτηκαν κάποια φάουλ στην άμυνα μας, τα οποία πιστεύω ότι δεν ήταν σωστά σφυρίγματα. Εκνεύρισαν τους παίκτες μου, γέμισαν με φάουλ την ομάδα και από εκεί και πέρα δεν είχαμε καλή παρουσία στο παιχνίδι. Δεν παίξαμε αυτό που θέλαμε και κυρίως δεν πιστοποιήσαμε την άμυνά μας στην επίθεση καθώς χάσαμε καλάθια στον αιφνιδιασμό, λέι απ και γενικώς μας έλειψε το μακρινό σουτ. Με 3/19 τρίποντα δεν μπορείς να έχεις ελπίδες να κερδίσεις εκτός έδρας. Προσπαθήσαμε πολλές φορές να πιάσουμε το Ρέθυμνο στο σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο, κάθε φορά όμως κάτι συνέβαινε και δεν το πετυχαίναμε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους Κεν Μπράουν, Τόρλιν Φιτζπάτρικ λέγοντας ότι… «πρέπει να συγκεντρωθούμε και να βάλουμε τους καινούργιους παίκτες στην ομάδα. Πήραν χρόνο αλλά ήταν έξω από το πλαίσιο του παιχνιδιού που θέλουμε να παίξουμε. Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα παρουσιαστούμε καλύτεροι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα