Λάνγκφορντ: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος στην ΑΕΚ»

Λάνγκφορντ: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος στην ΑΕΚ»

Gazzetta team
Λάνγκφορντ: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος στην ΑΕΚ»

bet365

Ο Κιθ Λάνγκφορντ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 7ης αγωνιστικής στην ΕΚΟ Basket League και μεταξύ άλλων εξέφρασε την ικανοποίησή του μέχρι στιγμής στην ΑΕΚ.

Ο Αμερικανός γκαρντ της Ένωσης συγκέντρωσε 40 βαθμούς στο ranking (35 πόντοι με 15/17 βολές, 4/8 δίποντα, 4/7 τρίποντα, δύο ριμπάουντ, δύο ασίστ και 10 κερδισμένα φάουλ σε 35’ συμμετοχής) και δήλωσε χαρούμενος για την ανάδειξη του σε Πολυτιμότερο Παίκτη της 7ης αγωνιστικής.

«Ο ήλιος, η ζωή και οι προσδοκίες της ΑΕΚ με έκαναν να επιστρέψω στην Αθήνα χωρίς δεύτερη σκέψη. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και στις τρεις διοργανώσεις, που παίρνουμε μέρος, και πιστεύω πολύ στις δυνατότητες μας», εξήγησε ο Λάνγκφορντ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για την απόφαση του μετά την παρουσία του στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ την περασμένη σεζόν να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της 7ης αγωνιστικής με την καλύτερη επίδοση του ranking για την φετινή σεζόν σε συνδυασμό με τη νίκη της ΑΕΚ στο Ιβανώφειο επί του Ηρακλή;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αναδείχθηκα MVP της αγωνιστικής. Ήταν μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση σε μια πολύ δυνατή έδρα και όλα τα παιδιά έδειξαν πάθος και θέληση για να πάρουμε τη νίκη».

- Γιατί αποφάσισες να συνεχίσεις την καριέρα σου στην Ελλάδα;

«Μου αρέσει πολύ η Ελλάδα. Ο ήλιος, η ζωή και οι προσδοκίες της ΑΕΚ με έκαναν να επιστρέψω στην Αθήνα χωρίς δεύτερη σκέψη. Είμαι πολύ ικανοποιημένος μέχρι στιγμής».

- Η ΑΕΚ μετράει έξι σερί νίκες στις εγχώριες διοργανώσεις και το Basketball Champions League, ύστερα από τρεις συνεχόμενες ήττες, τι μπορεί να καταφέρει την φετινή σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη;

«Σιγά σιγά βρίσκουμε τα πατήματα μας. Αγώνα με τον αγώνα θα γινόμαστε ακόμα καλύτεροι. Στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται και στις τρεις διοργανώσεις και πιστεύω πολύ στις δυνατότητες μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα