Καββαδάς: «Η ΑΕΚ έχει 12 παίκτες από το... πάνω ράφι»

Gazzetta team
Καββαδάς: «Η ΑΕΚ έχει 12 παίκτες από το... πάνω ράφι»

bet365

Ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε για την αναμέτρηση με την πρώην ομάδα του, ΑΕΚ (16/11, 17:45), για την 7η αγωνιστική της ΕΚΟ Basket League.

Ο 27χρονος σέντερ είπε αρχικά στη media day της ομάδας: «Προερχόμαστε από δύο ήττες και θέλουμε να ρεφάρουμε. Σεβόμαστε πολύ την ΑΕΚ, είναι μεγάλη ομάδα, το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια. Προετοιμαζόμαστε το τελευταίο διάστημα γι' αυτό το παιχνίδι, είναι στην έδρα μας, ξέρουμε τις δυνατότητές μας και πόσο δυνατοί είμαστε μαζί με τον κόσμο. Θέλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα το Σάββατο».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Όλα τα παιχνίδια τα βλέπουμε το ίδιο. Θέλουμε να παίζουμε καλά και ο κόσμος να ευχαριστιέται το μπάσκετ, να έρχεται πιο κοντά στην ομάδα και στο τέλος να παίρνουμε τις νίκες. Αυτός είναι ο στόχος μας»

Έπειτα, είπε: «Αρχικά πρέπει να έχουμε ενέργεια και να είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο. Δεν πρέπει να κάνουμε ανούσια λάθη, να μην δίνουμε εύκολα μπάλες στον αντίπαλο. Η ΑΕΚ έχει 12 ετοιμοπόλεμους παίκτες από το πάνω ράφι, τους γνωρίζουμε και μας γνωρίζουν. Θέλουμε να είμαστε 100% έτοιμοι για να τους αντιμετωπίσουμε το Σάββατο».

Τέλος, συμπλήρωσε για τις προσθήκες της ΑΕΚ: «Ξέρουμε τους παίκτες και τις δυνατότητές τους. Εμείς πρέπει να σταθούμε στο πλάνο μας, δεν ασχολούμαστε με αυτά. Κάνουμε την δουλειά μας στο γήπεδο, δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και περιμένουμε να έρθει αυτό που θέλουμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα