Πεδουλάκης: «Ευχαριστημένος από τις 28 ασίστ, αλλά όχι από την άμυνα» (vid)

Πεδουλάκης: «Ευχαριστημένος από τις 28 ασίστ, αλλά όχι από την άμυνα» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Πεδουλάκης: «Ευχαριστημένος από τις 28 ασίστ, αλλά όχι από την άμυνα» (vid)

bet365

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για τα θετικά και αρνητικά στοιχεία του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ κι έκανε ειδική μνεία στον Τζέικομπ Ουάιλι.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» είπε στη Συνέντευξη Τύπου: «Ήταν μια πρεμιέρα. Είχαμε καλές στιγμές, αλλά και στιγμές που πρέπει να βελτιώσουμε. Είμαι ευχαριστημένος από τις 28 ασίστ. Δείχνει την πρόθεση να πασάρουμε ο ένας στον άλλο. Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη μας και κομμάτια της άμυνά μας. Ο Ουάιλι έσφιξε την άμυνα στο τρίτο δεκάλεπτο και αυτό ήταν το σημείο που έδωσε τη διαφορά».

Για το πότε θα είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός στο 100%, δήλωσε: «Είναι λογικό. Το έχω πει και εγώ και είναι αναμενόμενο. Σε τρεις μήνες θα μπορέσουμε να είμαστε στο 100%. Είναι κάτι που είναι φυσικό δεν μπορούμε να παραβιάσουμε τη φύση, δεν γίνεται».

Στην κάμερα της CosmoteTV ανέφερε: «Το "κλειδί" στην άμυνα ήταν ο Ουάιλι. Θεωρώ ότι στο τρίτο δεκάλεπτο ανεβάσαμε την έντασή μας. Μας έδωσε αυτοπεποίθηση, για να μεγαλώσουμε την διαφορά. Ο Ουάιλι είναι ένα παιδί που θέλει πολύ να μάθει, είναι εργασιομανής κι έχει πολλά προσόντα, αλλά θέλει πολλή δουλειά. Μπορεί να εξελιχθεί σε βασική ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Και ο Μήτογλου ήταν καλός και ο Ράις. Ήρθαν από τον πάγκο και βοήθησαν πολύ με την ενέργειά τους. Δεν είμαστε έτοιμοι (για την Ευρώπη). Υπήρχαν καταστάσεις που η ΑΕΚ σημάδεψε και σε κάποια δεν ανταποκριθήκαμε. Σε κάθε ματς θα βελτιωνόμαστε. Είχαμε διάθεση να πασάρουμε. Στο κομμάτι της άμυνας είμαστε πίσω και πρέπει να το βελτιώσουμε και γρήγορα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα