Ο Σανικίντζε λειτουργεί σαν να είναι μέλος του Άρη

Ο Σανικίντζε λειτουργεί σαν να είναι μέλος του Άρη

Ο Σανικίντζε λειτουργεί σαν να είναι μέλος του Άρη

bet365

Ο Βίκτορ Σανικίντζε δεν απάντησε επί της πρότασης ανάληψης ρόλου αθλητικού διευθυντή στην ΚΑΕ Άρης, στην πραγματικότητα όμως ήδη λειτουργεί ως μέλος της ομάδας.

Στην πρόσφατη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη και στις συναντήσεις που είχε με τους ανθρώπους του Άρη, τέθηκε το ζήτημα της οφειλής απέναντί του, κυρίως όμως της έναρξης μιας ευρύτερης συνεργασίας. Ο Γεωργιανός θέλει να ξεκινήσει μια νέα καριέρα, αντιλαμβάνεται τον λόγο αλλά και το timing της πρότασης (σ. σ. υπό την έννοια ότι, από τη στιγμή που στον Άρη πιστεύουν στην προσωπικότητα του, θα έπρεπε να σκεφτούν νωρίτερα την προοπτική συνεργασίας) και το ζήτημα που τον απασχολεί δεν είναι μόνο η ρύθμιση της οφειλής της ΚΑΕ απέναντί του.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι, ο Γεωργιανός επισήμως δεν απάντησε ακόμη στην πρόταση του Άρη, ήδη όμως έχει μπει στο πετσί του ρόλου που του προτάθηκε. Κι αυτό διότι επικοινώνησε εκ νέου τόσο με τον Τάντια Ντραγκίτσεβιτς όσο και με τον Ντέβιν Μαρμπλ. Για την ακρίβεια, τους εξήγησε τους κινδύνους που υπάρχουν για τον Άρη στην περίπτωση που δεν δρομολογηθεί η άρση της ποινής απαγόρευσης μεταγραφών ούτως ώστε να δημιουργηθεί αξιόπιστη ομάδα η οποία θα αποφύγει τον κίνδυνο της διάλυσης. Ο Ντραγκίτσεβιτς άκουσε τα ίδια λόγια και από αλλού, ο Μαρμπλ δεσμεύτηκε να συζητήσει με το νομικό επιτελείο της εταιρίας που έχει τα δικαιώματά του.

Επί της ουσίας, μέσα και από τη συμβολή του Σανικίντζε, ο Άρης μπήκε σε σοβαρή διαδικασία άρσης του ban, κάτι δηλαδή που θα έπρεπε να είχε πράξει πριν από τουλάχιστον έναν χρόνο. Τότε όμως, άπαντες βάδιζαν στα… σύννεφα του ουρανού, δεν αντιλαμβάνονταν ότι η επιστροφή στην κανονικότητα μέσω της αποκατάστασης του δικαιώματος μεταγραφών, θα έπρεπε να ήταν προτεραιότητα. Τις ίδιες αντιλήψεις είχαν μέχρι και τον περασμένο Ιούνιο. Πλέον νιώθουν την πίεση του χρόνου αλλά και της αγοράς καθώς ο Άρης παραμένει μια «άδεια», από παίκτες ομάδες, σχεδόν ενάμιση μήνα πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος, αν βεβαίως το τελευταίο αρχίσει στις 28 του Σεπτέμβρη…

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα